A bevándorláspárti magyar ellenzék, ha be engedné Európába a 3 milliárd muszlim migránst, akkor miért baj ha a kormány be enged ortodox ukránokat is akik dolgoznak és szabályozva vannak?
1-3 tereltek, de a kérdés jogos, leegyszerűsítem: mi bajotok az ukránokkal/románokkal/kínaiakkal, ha az abszolút tanulatlan, dolgozni nem akaró afrikai, arab földről érkező migránsok "aranyat" érnek szerintetek?
Egyébként ha tényleg olyan hasznos munkaerők lennének és felpörgetnék a magyar gazdaságot, akkor otthonról hogyhogy nem hiányoznak (és most ne tereljünk a háborúval, egész Afrika nem áll háborúban egyfolytában, nem csak háborús területekről érkeznek!)?
a./ az ellenzék sem engedné be a muszlimokat
b./ a fidesz szlogenje: a bevándorlók nem vehetik el a magyarok munkáját
"Az emberi népesség mintegy hatvan százaléka Ázsiában él, szóval a kérdésem komolyan lehet venni, azt hogy jogos e nem tisztem meg itélni, az a ti döntésetek de az én véleményem szerint az."
Értem én szombat van de máskor gyógyszerre ne igyál kérlek.
Nyugtass meg vezetni ma már nem akarsz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!