Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Régen is előfordult ehhez...

Árokpart kérdése:

Régen is előfordult ehhez hasonló vagy ez már tényleg az egészségügy végórái?

Figyelt kérdés
Tegnap a miskolci kórházban egy betegszállító a kórház udvarán belerugott egy betegbe miközben tolókocsiban szállította. Őszintén régebben mármint most pl. a rendszerváltás utáni években vagy akár a 2000-es években is előfordult hasonló, mert sehol sem lehetett még hasonlót nemhogy ilyent hallani. A kórház az nem egy szolgáltatás tulajdonképpen aki a betegért van illetve gyógyítja őket. Ha egy szállodában a menedzsment folyamatosan képzi, tréningeket tart az alkalmazottakat a vendéggel való etikás bánásmódra akkor főleg egy gyógyító intézményben ezt miért nem lehet megcsinálni? Miért nem rögtön a törvényben meghatározott magatehetetlenszeméllyel szembeni erőszak bűntettével miért nem gyanúsították meg a beteghordót a hatóságok. Komolyan lassan már rettegni kell, ha kórházba kell bármiért menni . Mi történik már tényleg msot már kormánytól, politikától függetlenül Hazánkban?
2019. szept. 21. 14:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

2-es!

A sok sok rákban meghalt ember 95%-a nem volt alkoholista. Őket sem sajnálod? Vagy erre szavazgatsz 4 évente?

2019. szept. 21. 14:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Az hogy bent kell maradnod, meg hogy agyba főbe vernek az két külön dolog. Te sem tudod mit beszélsz.
2019. szept. 21. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:
41%

" beteg részeg volt. Már az alkoholistákat is sajnálni kéne? Minek iszik?"

Érdekes, amikor a drogos kérdések vannak elő szoktad adni hogy az alkoholt nem kell betiltani mert nem is olyan veszélyes mint a marihuána amitől max elalszik......

Ezt hívják úgy "segget a szájból" ?

2019. szept. 21. 14:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Felőlem a drogosokat is küldhetik Szibériába.
2019. szept. 21. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Mivel szakmanélküli alkoholista trógereket találnak ápolónak csak, hát hogyne rugna bele?! Pesten 2 hullát egymáson vittek az utasliftben jókat röhögve tök részegen...
2019. szept. 21. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

A sok-sok butaság eloszlatása miatt írok csak.

Láthatóan sokan keveritek a beteghordót az ápolóval. Ez két teljesen más munkakör.

Egyikhez elég a nyolc általános és két hét betanítás, a másikhoz érettségire épülő gyakorló ápoló és ápoló végzettségre van szükség.

Az ápolók egy része főiskolát-egyetemet végzett, ne írjatok buta dolgokat, hogy szakma nélküli alkoholista tróger. Köszönjük szépen!

Továbbá a betegek bántalmazása, hiába üldözik tűzzel vassal, sajnos mindenütt előfordul és előfordult.

A megoldás a több eü dolgozó lenne, amire nincs pénz, a problémás betegek esetén pedig sajnos gyakran felgyűlik pár embernél a feszültség és eljár a keze.

Legutóbb nálunk egy doktornő ütött úgy arcon egy nem együttműködő beteget, hogy csak néztünk, de arról nem volt felvétel, nem is lett belőle botrány.

Nem szívesen mondom, mert elég ijesztő, de főleg idősek otthonában, kórházakban pedig krónikus osztályokon, pszichiátrián van sok betegbántalmazásos ügy.

Megoldás van, több szakdolgozó, több beteghordó vagy fele ennyi beteg.

A végén pénz a válasz mindenre.

az nem lesz, azt rég tudjuk. Maradnak az ilyen véletlen lebukások.

2019. szept. 21. 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

"Egyikhez elég a nyolc általános és két hét betanítás, a másikhoz érettségire épülő gyakorló ápoló és ápoló végzettségre van szükség."

Az egyikhez 2 hét betanítás, a másikhoz 6 hét OKJ kell és le lehet rugni a műtött beteget, vagy szétfejelni a szihiátriai kezeltet....

2019. szept. 21. 18:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Na de attól még, hogy beteget üt meg akár a doktornő az akkor is bűncselekmény és nem más mintha az utcán ütne meg bárkit. Joga van a betegnek nem együttműködni ez csakis a pszichiátrián kivétel akkor ha a bírói-igazságügyi szemle tartja bent meghatározott időre bírósági határozattal. Ne vicceljünk már.
2019. szept. 21. 19:30
 19/21 A kérdező kommentje:
Ha engem ütött volna meg egy másodpercig sem maradtam volna bent a kórházban az biztos. Fogtam volna a cuccomat és eljöttem volna, sőt az is lehet, hogy az országot is elhagytam volna és szerintem teljesen jogosan.
2019. szept. 21. 19:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Vagy hívtam volna az adott város polgármesterét azonnal.
2019. szept. 21. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!