Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tabu kimondani Magyarors...

Miért tabu kimondani Magyarországon, hogy a kapitalizmusban a dolgozó a rendszer vesztese?

Figyelt kérdés

Ma a tőkés ma is ugyanúgy leszedi a maga hasznát a dolgozóról, mint a 19. században.

ugyanúgy van kizsákmányolás

Ebben a tekintetben a kapitalizmus nem változott, nem is tud változni.

Viszont ha ezt kimondod, pedig ez tény, mutassál egy gyárost vagy vállalkozót, aki ugyanazt a bért fizetni az alkalmazottainak, amit magának.

Akkor rád van fogva, hogy kommunista vagy.

Pedig nem csak ez olyan dolog, amiben Marxnak igaza volt.

Nem azt kellene nézni, hogy ki mondta, hanem azt Mit mondott. Mert a mondandó ma is igaz.

2019. szept. 21. 10:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem tabu, csak nem bírod elviselni, hogy kommunistákkal vesznek egy kalap alá. Nem véletlen, hogy magára az ötlet kritikájára nem reagáltál.

Amúgy milyen politikai nézetnél tudod elképzelni, ha nem a kommunistáknál egy ilyen ötletet?

2019. szept. 22. 17:31
 12/14 A kérdező kommentje:

10.! 😂😂

Keressem meg én neten, amiben te hiszel. Mert, hogy biztos van, de te sem tudsz róla.😂😂

Ez jó! A családodat ne tartsam el, ha arra járok?

Ha bizonyíték kell 11. válaszban például ott írja a válaszoló, hogy mi ez ha nem kommunizmus, neked köszönöm, buta 43%os legalább el is hiszi, amiről beszélek, mert erről van szó.

látom csak a levegőbe beszéltél.

2019. szept. 25. 06:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"11. válaszban például ott írja a válaszoló, hogy mi ez ha nem kommunizmus, neked köszönöm"

Magadnak köszönd, te nem voltál képes eddig megválaszolni a kérdéseimet.

2019. szept. 25. 07:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#12 Aha. Szóval bedobsz egy kamut, ami nem igaz, majd amikor valaki leírja hogy hazudsz, nincs így, akkor tőle követelsz bizonyítékot és kiakadsz hogy nem keresi ki helyetted azt amit amúgy is látnod kellett volna már előtte. Értem. És én vagyok a buta, ugye?

Kamu, hazugság amit a kérdésedben állítasz, ennyi.

2019. szept. 25. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!