A kormánypropagandisták nem gondolnak arra, hogy néha a kevesebb több?
Válogatás az Origo címplapról:
- Karácsony Gergely most épp attól ijedt meg, hogy az MTVA előcsarnokában a másik két ellenzéki jelölttel is összefuthatott volna
- Migránsokat telepítene a fővárosba az alkalmatlan Karácsony Gergely
- Karácsony Gergely retteg Tarlós Istvántól, évek óta menekül előle
a közgyűlésben
- Az alkalmatlan zuglói polgármester az utolsó évben egyetlen alkalommal szólalt fel
- Mutatjuk, hogyan verte át a zuglóiakat Karácsony Gergely
- Most Gyurcsánynével közösen vezeti félre az embereket Karácsony
- Karácsony száz napja képtelen bevezetni a zuglóiak ingyenes parkolását
- Karácsony Gergely programja az, hogy mindent és mindenkit a sorsára hagy - mondja a Fidelitas.
- Berki Krisztián újra nekiment a teljesen alkalmatlan Karácsonynak
- Az MSZP végső szétesését mutatja a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergely támogatása
- Berki Krisztián újabb videóban mutatja meg, az alkalmatlan Karácsony Gergely hogy vezeti Zuglót
Nézz már rá a HVG-re, vagy Indexre, ami általatok ellenzékinek titulált, hogy hány cikk foglalkozik Tarlóssal címlapon. Mert az Indexen én hirtelen egyet se találtam, ellenben az Origón legalább 5 Karácsonyt lejárató cikk van a címlapon.
Nem értem miért jó folyamatosan hazudoznod, amikor bárki bármikor könnyen ellenőrizheti a hazug állításaidat.
"gyakorlatilag az olvasók hülyének nézése."
Szerinted a Fidesz olvasói a társadalom értelmileg magasan képzett rétege ?
Migráns Soros Migráns Soros Migráns Soros. 5 éve ez megy és őket nem zavarja. Vond le a következtetést.
Szerintem valaki rogánéknál elolvasta egyszer ezt a wikipédia cikket és el is készült a mesteri terv omegalul
A propagandának éppen a primitív sulykolás a lényege.
2-as!
Milyen kampány időszakról beszélsz? A fideszednek mindig az van - szünet nélkül. Már az értelmes embereknek hányingere van tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!