Orbán Viktor után ki lesz a miniszterelnök? Nincs senki aki alkalmas lenne
Orbán Viktort kivéve nincs senki Magyarországon aki képes lenne normálisan ellátni miniszterelnöki feladatokat.
Talán még Áder János aki alkalmas lenne rá de ő köztársasági elnök és nem valószínű hogy elvállalná a posztot.
Tehát ha egyszer majd ne adja Isten távozik a posztrol nyugdíjba vonul Orbán Viktor miniszterelnök úr akkor ki veszi át a helyét?
Karácsony Gergely Puzsér Róbert vagy Berki Krisztián?
Vagy Botka László?
Ilyen idióta bohóc jelöltektől még egy falu végi kocsmáros is jobb lenne miniszterelnöknek.
Én attól félek hogy Orbán Viktor miniszterelnök után vége lesz Magyarország virágzásának hiszen Orbán Viktor sem élhet örökké ugyanúgy ahogy Szulejmán szultán is meghalt úgy Orbán Viktor sem maradhat örökké Magyarország vezetője de ő rajta kívül nincs senki aki alkalmas lenne Magyarország vezetésére.
Mivel orbánnak 13 éve volt bebizonyítani teljesen alkalmatlan.....
Bárki is lesz az 50-50% hogy vagy jó, vagy nem
A mondás nem úgy szól a biztos szart tartsd meg a bizonytalan jóért de hát ez itt unortodoxia.
Orbán bebizonyította, hogy totál alkalmatlan vezető!
Másnak nem volt sok lehetősége bebizonyítani hogy sokkal jobb lenne mint Gyurcsány vagy Orbán!
Ha a kocsimban totál bedöglik a kormány és a fék és javíthatatlan, akkor új járgányt veszek, nem sz@rakodok a gyógyíthatatlannal!
Orbán helyett legalább egymillió ember lenne alkalmasabb!
Orbán után valószínű, hogy újra lesznek koalíciós kormányok. Vagyis egy rendszerváltás 2.0 lenne. És könnyen lehet, hogy a jobboldal lesz annyira megosztott mint most a baloldal.
Viszont ne aggódj, lehet Orbánnál jobbat találni. Nem vagyok Orbán ellenes, de én kíváncsi lennék másra is hogyan kormányozna. Hogy ki venné át? Nem tudom. Lehet, hogy külsős miniszterelnök jön aki most még nem ismert személy.
Lázár János az a bohóc aki egy ladába képes beülni és nem politikus hangon elemezni a ország ügyeit egy közösségi oldalon az ne legyen már miniszterelnök.
Ameddig Orbán Viktor miniszterelnök úr a kormányfő addig nyugalom lesz Magyarországon.
Ha Orbán után közvetlenül Gőgös Gúnár Gedeon lenne a min. elnök, már az is felüdülés lenne!
És a haza fényre derülne - végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!