Molnár Krisztián megfelelő polgármestere lenne Debrecenek?
Mint ahogy mostanában divatba jött hogy a celebek politikusnak állnak Dopeman Puzsér Róbert Berki Krisztián Győzike stb ezek mind celebek de a politikához szerintem nem értenek.
Ilyen értelemben Molnár Krisztiánból is lehetne politikus mivel ő 180 kg ezért neki ilyen politikusi munka kellene ami nem jár fizika munkával szerintetek ha indulna Molnár Krisztián a debreceni polgármester választáson és megnyerné akkor megfelelő polgármestere lenne Debrecenek?
Debrecennek jelenleg igen jó polgármestere van, szerintem magasan nyerni fog - nem véletlenül!
Fideszes ugyan, de az a pasi (állítólag) nem lop, nem hazudik, és teljesen normális!
Ha ránézek a városra, akkor ez egészen hihető.
Én utálom a fideszt és az egész elhülyített bagázst, de ez a Papp nevű kilóg a sorból-
Nem tudom hogy ki ez a Molnár Krisztián (és nem is érdekel) de ne költsön sokat a választásra, mert Debrecenben garantáltan esélytelen!
Ha valami projekt befuccsolna, az iligy emberekre fogná az egészet. Amúgy meg el sem bírná a polgármesteri szék :)
Igazából meg Berkihez képest ő se sokkal komolytalanabb szerintem :)
A választás megtörtént: Papp nyert, és ezzel Debrecen nyert...
Ez a csóka meg mehet a levesbe...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!