Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 333 forint felett az Euro!...

333 forint felett az Euro! Mikor jelentünk már államcsődöt?

Figyelt kérdés

Amikor régen válság előtt Gyurcsány-kormány alatt ment 300 fölé, akkor már lemondásra szólították fel, valamint már államcsődöt vizionalizáltak. Ha államcsőd nem is de egy jó nagy és hosszú válság következett.

Most akkor mi lesz, hogy mindjárt már 335 fölött lesz az Euro? Meddig bírjuk még valami gazdasági katasztrófa nélkül?

2019. szept. 14. 12:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Elég sok embernek az állam adja a fizetését, illetve az, hogy folyamatosan növelik az állami béreket és a minimálbért is ez egybefügg azzal, hogy a munkáltatód kénytelen emelni a te béred is még ha többet is keresel.
2019. szept. 14. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Nem lesz államcsőd. Ahhoz az állam túlköltekezése kellene.
2019. szept. 14. 13:44
 13/17 anonim ***** válasza:
15%
Az én fizetésem teljesen független a szaros minimálbértől, ami mindig is az éhenhalásra volt elég. Én minden kormány alatt jól kerestem. Normális ember nem a kormánytól várja a megváltást, hanem saját magától. A prolik dilije mindig az aktuális kormánytól várni a sült galambot, meg istenként tekinteni rájuk, ha a milliárdjaikból csepegtetnek pár tized százalékot a parasztoknak. Teljesen mindegy ki van kormányon.
2019. szept. 14. 13:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
A jelenlegiek megoldanak mindent, nyugi.
2019. szept. 14. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Az eladási árfolyam már 335. :D

Still k*rvára nem érdekel senkit, legalábbis az én környezetemben. A szomorú a dologban h az eu állítólag most adott egy nagy adag támogatást mert elismertünk pár szabálytalanságot. Jó ha van euró a háznál.

Örökké fogjuk gazdasági katasztrófa nélkül bírni amég jön eus pénz. Megvan a stabil 4 %os éves növekedés belőle és még lopni is lehet. Közben az az igazság hogy ezt a 4% ot önerőből kéne hozni.

Figyelj, amég nem mennek utcára az emberek addig a kormányt nem érdekli hogy hulladék a forint... No de mondom én még nem hallottam emiatt senkit panaszkodni, amikor szóba jött akkor egy "hát igen" volt a max.

2019. szept. 14. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Ezek szerint Magyarország mégsem teljesít jobban?
2019. szept. 14. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
33%

"Mit akarsz te exportálni? Iparunk sincs."

Utána kellene nézni a dolgoknak, mielőtt ilyen baromságokat irkálsz!

2019 első 7 hónapjában 64 milliárd euró volt az export értéke, 60,6 milliárd euró pedig az importé. Magyarul a külkereskedelmi mérleg 3,4 milliárd eurós pluszban volt.

Forrás: [link]

A magyar iparba pedig ugyanúgy beletartoznak a külföldi tulajdonú multik, mint bárhol máshol. Ausztria, Szlovákia, Lengyelország, Csehország s a többi ugyanúgy tele vannak külföldi tulajdonú multikkal, mégis hozzátartoznak az ottani iparhoz.

2019. szept. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!