Idézet: "Túl azon, hogy te magad őrizheted a választás tisztaságát, az SzSzB tagjai a szavazást követő napon mentesülnek a munkavégzési kötelezettségük alól, és erre az időre átlagbér illeti meg őket, amelyet a munkáltató fizet. A munkáltató a választási szerv tagját megillető bér és járulékai megtérítését a szavazást követő öt napon belül igényelheti a helyi választási irodától."
Az a helyzet, hogy mivel tanuló vagyok, nincs állandó munkaviszonyom. Van lehetőség arra, hogy közvetlenül a választási irodától kapjam meg a díjazást, pl. egyszerűsített foglalkoztatás keretében?
Akkor tulajdonképpen csak át kéne rakni a választást szombatra és ezzel sokat meg lehetne spórolni.
2019. okt. 9. 09:24
12/18 anonim válasza:
#11: igen, de vasárnap többen érnek rá szavazni. Ez így teljesen jó. Vasárnap dolgozom a szavazáson, amit fizetnek, majd vasárnap helyett hétfőn otthon vagyok és ugyanannyi a munkahelyi fizetés és a szabadság se fogy. Én szeretek az országért dolgozni.
2019. okt. 9. 09:41
13/18 anonim válasza:
Én is megyek vasárnap szavazatbiztosnak, de abszolút nem az országnak dolgozom, csak a pénz érdekel, amit mindig kapok érte, ami jelenleg 30ezer. Másnap meg ingyen szabi
2019. okt. 9. 18:31
14/18 anonim válasza:
Emeltek volna? Már nettó 30? Mondjuk most jóval több meló lesz mint EU szavazáson volt, jó lenne ha emelnék a gázsit!
2019. okt. 9. 22:07
15/18 anonim válasza:
Az Eu szavazáson májusban is 29.570 ft-ot kaptam, plusz egy finom ebédet ingyen, mivel az jár
2019. okt. 9. 22:12
16/18 anonim válasza:
Ja akkor lehet én emlékszem rosszul és csak az maradt meg, hogy nettó 30 alatt volt (kicsivel)
Ebéd nálunk is volt. És reggeli+vacsira hideg kaja: kenyér, margarin, felvágott, sajt, savanyú uborka
2019. okt. 10. 18:04
17/18 anonim válasza:
Sziasztok azt nem tudja valaki hogy akit póttagnak meg választanak az mikor milyen esetben kap fizetést az önkormányzattól?
2022. márc. 5. 17:16
18/18 anonim válasza:
Szia Nekem az lenne a kérdésem hogy a szavazatszámláló bizottság póttagja mikor milyen esetben kap tiszteletdíjat Válaszod előre is köszönöm
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!