A Fidesz miért nem bízza a fiatalságra a döntést, hogy akarnak szűlni vagy sem?
"Pont hogy a szegényebb országokban szülnek több gyereket pl. Kína, India, Afrikai országok... "
Jézus.. És te ezeket az országokat tartod követendőnek ahonnan minden épeszű menekül?
Én európai ember vagyok európai értékrenddel. Annó nem azért vártuk az EU-s csatlakozást, hogy 2019-ben a világ legszegényebb országaira akarjunk hasonlítani - igen Kína szociálisan továbbra is szegény ország, egy kommunista országba sosem lesz polgári jólét, ha ezt nem tudnád. Szerintem tegyél kicsit rendet a fejedben máskor, mielőtt ekkora ökörségeket írsz.
# 21 De ki a franc mondta hogy ezek az országok a követendőek?
Egyszerűen te csak tettél egy kijelentést hogy a szegényebb országokban kevesebb gyerek születik, mint a jóléti országokban és én ezt a baromságot cáfoltam meg...
Nem csak Magyarország küzd demográfiai gondokkal, hanem a nyugati sokkal jobban teljesítő országok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!