Ti is érzitek, hogy a Fidesz demográfiai kétségbeesése fel fogja erősíteni a homofóbiát?
„olyan mentális fordulatra van szükség társadalmainkban, amelynek eredményeképpen a hagyományos értékekhez, a normalitáshoz ragaszkodó, ma még meglévő többség tevékenyen is hajlandó lesz értékrendjének és életformájának védelmére.”
Ezt hogy kell elképzelni? Felkerekedik a tömeg és együtt mennek homókat ölni?
Lehet, mert most Káslertől kezdve Kövéren át Orbánig nem az egsziztenciára alapozzák a gyermekszületéseket, hanem kkülönböző felfogásokhoz, ideológiákhoz stb. stb.
Ebből egyeneságon az fog következni, hogy ha kevés gyerek születik, akkor az nem a kormány hibája lesz, hanem csak és kizárólag pl. a libsi gondolkodásé, ami ellen ők megint vívják a csatájukat és megint tetszeleghetnek a hős szerepében, miközben semmiért se kell felelősséget vállalniuk.
"Ebből egyeneságon az fog következni, hogy ha kevés gyerek születik, akkor az nem a kormány hibája lesz, hanem csak és kizárólag pl. a libsi gondolkodásé, ami ellen ők megint vívják a csatájukat"
Pontosan, és a harc eszközei lesznek a szingliadó, (az ebből származó bevétellel adómentesítik aki több gyereket vállal), majd abortusz tilalom stb.
"Adókig szerintem nem fognak elmenni"
Én sajnos már nem vagyok ennyire optimista, de legyen igazad! :)
Sok sületlenséget összehordott, de miért kell vele foglalkozni?
Ha mégis kényszeríteni akarnak majd téged valamire, vagy úgy fogod érezni, hogy bele akarnak szólni a magánéletedbe, akkor még mindig le tudsz lépni. Az ember ilyen. Oda megy, ahol jó neki, ahol kedvezőek számára a körülmények (ha és amíg teheti).
Demográfiai kétségbeesés?
Akkor most elárulok neked valamit! Tudtad, hogy a népességbe mindenki beleszámít, aki Magyarországi lakcímmel rendelkezik? Kövér tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!