A Fidesz ellopta a felét minden beruházásnak 2010-től kezdve?
2019. szept. 5. 14:47
11/25 anonim válasza:
Jóval többet mint a felét. Csinálnak egy látszatmunkát amire azt mondják az kerül 100 millió forintba most csak mondtam valamit, és belefektetnek maximum 10-15 millió forintot alacsony munkabért adnak a munkásoknak és az anyagot olcsón valami havertól beszerzik jó silány minőségben hogy látszatra nézzen ki jól hogy lássák az emberek mennyire jó, de minőségben egy katasztrófa. Ha belegondol bárki is ebbe és jól megnéz valamit. Például a hármas metró szerelvényeit amiket felújítás címszó alatt vásároltak újakat amiket nem bírtak eladni senkinek mert annyira pocsék konstrukció. De ez is csak példa volt. Számtalan más fejlesztések is vannak amik jól néznek ki, igen csak kinéznek de valójában pocsék a minőségük.
12/25 anonim válasza:
"Jó lesz az a 40% több mint 50%-nak is."
Jó lesz persze, csak épp igazzá nem teszi.
Anno a Prognózis megénekelte: "A siker titka a család..."
Mára ez a jelszó módosult: "A siker titka a CSALÁS..."
13/25 anonim válasza:
Az én pártom nem tudom...
Én is kormány váltás mellet vagyok, de nem csak jobb vagy baloldal, hanem egészen a futóműkig ki kéne cserélni ezt a kormányt.
14/25 anonim válasza:
Mi az, hogy csak a felét? Ne mentegesd őket!
15/25 anonim válasza:
Legalább azóta van mit lopni. 2010 előtt nem volt.
16/25 anonim válasza:
A kormány megtartja amit ígér. Pénzt ígért? Azt is megtartja.
'Nuff said.
17/25 anonim válasza:
#16: Ez jó, a Fidesz még képes lenne ezzel is kampányolni, és nyerne. :-D
18/25 anonim válasza:
"Táblákat meglevő prodzsekteknek állítanak, nem terveknek."
Úgy van. És a megvalósult projectekből SEMMI nem valósult meg a valóságban. Papíron igen, de annak meg köze nincs a valósághoz.
19/25 anonim válasza:
Persze, azért csak 80 kórházat újítottak fel, szemben az előző kormány 160ával!
Ja, mégsem.
20/25 anonim válasza:
Tudjuk, hogy Gyurcsány, Kádár, Napóleon, tatárok, rómaiaiak mind-mind felelősek, de Orbánék semmiben sem hibásak csak az elődeik hagyatékát nyögik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!