Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudja a bevándorláspár...

Miért hazudja a bevándorláspárti ellenzék magáról azt hogy nem bevándorláspárti, ha az?

Figyelt kérdés

Nagyon jól tudjuk, hogy Dobrev Klára, Gyurcsány, DK szeretne nagyobb EU befolyást. Szeretne Európai minimálbért, ami abbszurd de ebbe most ne menjünk bele. De valamit még sem akar támogatni a DK az pedig az hogy az EU kifizesse a határvédelem árának a felét. Erről Dobrev Klára nyilatkozott az ATV-be. Ez érdekes! Pedig én úgy tudtam hogy Dobrev nem támogatja a bevándorlókat. És jóba van az EU-val. Azt kell tudni, hogy maga Merkel is nyilatkozta egyszer, hogy a magyar határkerítés egész Európát, és Németországot is védi. Az EU-nak kötelessége lenne ebből kifolyólag megtéríteni minimum a felét.

És hogy ez miért veszélyes? Mert Dobrev irányítja az egész ellenzéket. A multkor is az ő vezetésével akarták megfurni a magyar emberek akaratát. Ha hatalomra kerülne az ellenzéki összefogás, akkor annak szerves részét képezné a DK és Dobrev. De maga az egész ellenzék egy haza áruló bűnbanda!

2019. szept. 3. 17:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
Ülj már le a seggedre!
2019. szept. 3. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
20%

Trolltrolltrolltrolltrolltroll...troll!

(és most megy jelenteni a válaszom, pedig ő is tudja, hogy így van)

2019. szept. 3. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Bocs, de a hazaáruló az a te főnököd. Lásd pl. a letelepedési kötvény mutyi, illetve Pharaon beengedése vegytiszta hazaárulás. Te meg a hazaárulóknak tapsikolsz, akkor szerinted mi vagy?
2019. szept. 3. 18:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Nevessetek csak ki haza árulózazok le. De majd én fogok rajtatok nevetni ha sírtok!
2019. szept. 3. 18:35
 15/20 anonim ***** válasza:
35%

"Miért hazudja a bevándorláspárti ellenzék magáról azt hogy ..."

Nem véletlenül a gyurcsány pár vezeti az ellenzéke.

Egyszer mondott igazat gyurcsány, amikor elmondta hogy hazudtak reggel éjjel meg este.

A többi csak követi amit a mestertől láttak.

2019. szept. 3. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
"Nagyon jól tudjuk, hogy ..." Akkor talán TÉNYEKKEL!!! is alá tudnád ezt támasztani? Mert az ilyen kezdetü mondatok, eszmefuttatások a nagy büdös hablaty kategoria!!!
2019. szept. 3. 20:36
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hol élsz te, ha ehhez is bizonyíték meg alátámasztás kell!
2019. szept. 3. 22:22
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem is tudom ki kampányol abbszurd Európai minimálbért, Európai nyugdij, meg Európai Egyesült államokkal...
2019. szept. 3. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
60%
Ti miért hazudjátok az ellenkezőjét?
2019. szept. 4. 12:07
 20/20 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy azt pontozza mindenki fel, aki tetteti hogy hülye és most bújt ki csak a tolyásból, ami az égből pottyant le!
2019. szept. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!