A Gyurcsány házaspár tényleg többet kihozhat Magyarországból, mint Orbán és a haverjai?
Az biztos,hogy az átlag ember jobban élne.
Nem lenne ennyi adó a szegények nyakában,többet költenének az állami egészségügyre és az oktatásra,ami a szegények számára egyedül elérhető.
Nem hoznának olyan törvényeket,családtámogatás címen,ami a felső tízezer ingyenélését tovább fokozza.
Nem hozatnának be ukránokat,hogy ne kelljen bért emelni.
Bárki,bármit mond,Gyurcsány idejében az ország 80%-a jobban élt,a fiataloknak jobb kilátásaik voltak.
Ma az van,hogy a gazdagok minél több pénzt összeharácsolnak,az elbutult idősek száját betömik krumplival,a fiatalokat meg kiűzik nyugatra.
Nézz rá a GDP-re Gyurcsány alatt!
Mondjuk 2006-2011-ig na az volt Gyurcsók műve...
2008-ban volt egy válság kedves idióták.
Orbántól csak jobbat lehet választani.
Eltelt 10 év azóta, hogy kormányon volt nekem ne mondja senki azt, hogy ennyi EU-s támogatásból nem tudták még helyrehozni az országot.
De hát bólogassatok csak tovább aztán majd egyszer bekerültök a korházba aztán rátok szakad a mennyezet.
"2008-ban volt egy válság kedves idióták"
Kedves barom, gyurcsányod addigra már tönkrevágta az országot. Egy szarkupacot hagyott maga után.
#8 vagyok:
Magyarországon dübörög a gazdaság! A teljesítmény-mutatóink az eget verdesik!
Ja? Hogy 331Ft egy Euro?
Akkor lehet hogy az előbb h'lyeségeket mondtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!