Gyurcsány, Soros, Brüsszel, migráns. Miért csak ezzel tud a Fidesz kampányolni?
Jó van egy két jobban teljesít, meg a családokat segíti... De 90% -ban, minden kampány erről szól, a megfélemlítés, terrorba tartás.
Már nem is tesznek lehetetlen ígéreteket, csak annyit hogy megvédik az országot a bevándorlóktól.
Ami igaz is, mert nincs bevándorló aki ebben a "gazdag" és "stabil" országba szeretne jönni.
#10) Az a te bajod, hogy ha neked tökéletesen elég az, hogy “nem” engednek be migránsokat, de nekem speciel nem. Engem például rohadtul zavat, hogy szétbarmolták az MTA-t, aminek elnökségébe fideszes képviselők is kerültek, akiknek semmi közük a tudományos élethez. És az is zavar, hogy stadionokra több, mint 350 milliárdot költöttek 2010 óta, míg egészségügyre valamivel több, mint 141 milliárdot.
Azt mondd már meg nekem, hogy egy olyan ember, egy olyan kormány, hogyan nevezheti magát kereszténynek, amikor gyűlöletet kelt az emberekben? És hogyan nyerhetnek úgy, hogy NINCS programjuk?!
Lássál már tovább az orrodnál könyörgöm. Legyél kicsit kritikusabb, én is az vagyok az ellenzékkel szemben, de amíg erre valaki nem képes, az igenis elvakult és beoltott.
Mert van ennél lejjebb hogy a migránsok szétterorizálhatják nélkülük -az egyébként is nyomorúságos- magyar lakosságot szerinted?
Viszont arról megfeledkeznek hogy a megfélemlítés edzetté, közömbössé tesz és ez akár könnyen visszafelé is elsülhet rájuk.
"a migránsok sem szeretnének idetelepedni."
Ez lehetne akár igaz is. Viszont az felejtitek el hogy attól mert nem Magyarországon akarnak maradni, mivel itt lennének regisztrálva, ezért egy német stb-nek nem kell bajlódnia azzal hogy visszatoloncolja Afganisztánba mondjuk, hanem egyszerűen visszaküldi a regisztrációs országba, azaz hozzánk. Fel sem fogjátok, hogy ez micsoda problémàt okozna. Ezért kell kívül tartani ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!