Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várjátok már a fidesz kampányát?

Várjátok már a fidesz kampányát?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva indul a fidesz nemzethy kampánya, amiben tájékoztatják az embereket a leselkedő veszélyekről. Az utóbbi időben kicsit elhanyagolták a tályékoztatást ezért az emberek elfeledkeztek az orzságot fenyegető külső erőkről.
2019. aug. 30. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ó, igen, már izzítják a Gyurcsány-Soros-migráns tengelyt! Csodálatos lesz!
2019. aug. 30. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem lennél ennyire gyökér (tályékoztatást), talán még fel is ültem volna.

De ellenzékiként kérlek benneteket, ne járassatok le bennünket. Elég, ha az ellenzéki képviselőink analfabéták.

2019. aug. 30. 23:02
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Bangóné Te vagy az? Vagy netán Ágika?
2019. aug. 30. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a fránya j meg ly. Erről most ki tehet ? Soros vagy Mészáros ?

Én várom az információt mint egy falat kenyeret.

Egyenlőre csak egy gyönyörű kiadványt láttam amiben a fideszes polgármester fényezi magát rendesen és tájékoztatja a lakosságot, hogy mit tett az elmúlt években. Ez természetesen még nem a kampány, hanem az önkormányzat beszámolója közpénzen enyhe utalással arra, hogy mindenki jobban járna ha ő maradna a polgármester.

2019. aug. 30. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már nagyon szomjazom a NagyNemzethy Közérdekhű Infohrmációt!

Igen, én is észrevettem, a nap most már alacsonyan áll, gondolom eljött az évnek azon időszaka mikor az eddig nyugodtan szunnyadó migráns hordák tömegesen megindulnak a határaink felé, megenni a munkahelyeinket és elfoglalni az asszonyainkat. És gondolom Soros is befejezi a napokban jól megérdemelt nyaralását, és ismét elpusztítja Magyarországot zsinórban 23-adjára. Remélem idén legalább végre Thanos is jön, ő sokkal izgalmasabb lenne (és a fideszesek őt is tuti elhinnék).

Nekem az a kedvencem amúgy, hogy a megyeszékhely fideszes polgármesterjelöltjének hirdetése egy hónapja ömlik az arcomba, holott nem is ott lakom, így nem szavazhatok rá (mondjuk nem is akarnék), de azért reklámozzák nekem minden weboldalon.

2019. aug. 31. 01:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon várom, hogy lássam megindulni a déli határon leselkedő 147 milliárd emberevő arab néger migránst, és lássam hogy megállítja őket a népnemzethy határzár, és soros dühöngjön. De megint elpusztítják szerbiát, horvátországot, és a hasonló lipsi országokat, úgyhogy megyek olcsón nyaralni a romokra!
2019. aug. 31. 01:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket se várom, rosszul vagyok már mindegyiktől.
2019. aug. 31. 04:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A helyi rádióban már mindig elmondják a helyi hírekről, hogy mi róla a fideszes képviselő véleménye. A többi jelölt véleményét természetesen nem. Hát elkezdődött.
2019. aug. 31. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A meglepetés erejével várom a változatosan sablonos, unalmas, de annál tartalmasabb nagyméretű plakátok hordáját. Nem lenne jó, ha három egymást követő oszlopon nem ugyanaz lenne feltéve az extra hatás kedvéért.
2019. aug. 31. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!