Várjátok már a fidesz kampányát?
Ha nem lennél ennyire gyökér (tályékoztatást), talán még fel is ültem volna.
De ellenzékiként kérlek benneteket, ne járassatok le bennünket. Elég, ha az ellenzéki képviselőink analfabéták.
Az a fránya j meg ly. Erről most ki tehet ? Soros vagy Mészáros ?
Én várom az információt mint egy falat kenyeret.
Egyenlőre csak egy gyönyörű kiadványt láttam amiben a fideszes polgármester fényezi magát rendesen és tájékoztatja a lakosságot, hogy mit tett az elmúlt években. Ez természetesen még nem a kampány, hanem az önkormányzat beszámolója közpénzen enyhe utalással arra, hogy mindenki jobban járna ha ő maradna a polgármester.
Én már nagyon szomjazom a NagyNemzethy Közérdekhű Infohrmációt!
Igen, én is észrevettem, a nap most már alacsonyan áll, gondolom eljött az évnek azon időszaka mikor az eddig nyugodtan szunnyadó migráns hordák tömegesen megindulnak a határaink felé, megenni a munkahelyeinket és elfoglalni az asszonyainkat. És gondolom Soros is befejezi a napokban jól megérdemelt nyaralását, és ismét elpusztítja Magyarországot zsinórban 23-adjára. Remélem idén legalább végre Thanos is jön, ő sokkal izgalmasabb lenne (és a fideszesek őt is tuti elhinnék).
Nekem az a kedvencem amúgy, hogy a megyeszékhely fideszes polgármesterjelöltjének hirdetése egy hónapja ömlik az arcomba, holott nem is ott lakom, így nem szavazhatok rá (mondjuk nem is akarnék), de azért reklámozzák nekem minden weboldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!