Vélemény Kósa Lajos hülyeségéről?
"Ma délután az Instagramon tartottam fogadóórát. Ennek keretében tették fel nekem a kérdést, hogy mit gondolok a brazíliai erdőtüzekről. Ahogy ott megtettem, itt is szeretném leszögezni: nem értek egyet Kósa Lajossal, szerintem ez egy tragédia, melyre a világnak igenis oda kell figyelnie. Oda kell figyelnünk rá, ahogyan minden kérdésre, problémára, mely a környezetünkkel és a klímavédelemmel kapcsolatos. A jövő városa zöld város kell legyen. Székesfehérváron ezért dolgozunk."
Még a fideszes polgármester sem ért vele egyet, akkor vajon ki az, aki elhiszi a hülyeségeit?
az, hogy bár hülye, mint egy popsi, de jelen esetben az "ég az amazonasi őserdő" kijelentés leginkább hazugság.
Kósa Lajostól értelmes megszólalást ne várj.
Ha kettővel kevesebb lenne az IQ-ja, mehetne gyümölcsnek a Jogobellába.
A fideszes "tálentum" Amazóniát akart mondani, csak összekeverte az ottani Amazonas nevű folyammal. Dehát ő, már a házi állatokat is összetévesztette a vadonélőkkel.
Igazi fidesz-zseni!
Az ötkiló krumpli népe felis néz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!