Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kell jelentkezni...

Hogyan kell jelentkezni Polgármesternek? Ismert youtuber vagyok szerintem megnyerném a választást

Figyelt kérdés

A városunkban hamarosan polgármester választás lesz és csábító a állás mivel 600-700 ezer forintos a fizetés.

Ezért arra gondoltam hogy jelentkezek polgármesternek de hogyan kell?

Be kell menni a városházára és ott mit kell csinálni hova kell menni?

Mivel ismert youtuber vagyok és szabadidőmben szülinapokon rendezvényeken falu napokon felszoktam lépni bohócként szórakoztatom a gyerekeket családokat ezért szerintem ha indulnék tuti megnyerném és nem is kellene csinálnom semmit csak bent ülni a irodában és kapnám a 600-700 ezer forintos fizetést amiből félre tudnák tenni havi 400 ezret így egy év alatt majdnem 5 millió legyűlne.

2019. aug. 26. 16:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ha tudnátok ti hogy milyen sok analfabéta polgármester létezik Magyarországon megakadna a szemetek.

Nálam sokkal hülyébb polgármesterek vannak sőt sajnos vannak olyanok is akik büntetett előéletűek voltak pedig szerintem büntetett előéletel nem lehet jelentkezni Polgármesternek de mégis volt ilyen polgármester Magyarországon.

Nagyon sok korrupt politikus van én legalább nem lennék korupt csak max nem csinálnák semmit de a többség polgármester szintén nem csinál semmit beszélnek meg verik a farkukat a irodában ennyi.

2019. aug. 26. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!