A Fideszt jobbról kellene előzni?
A mai ellenzékiek mind neoliberálisok, köztük még a balosok is. Ez az eszme nemzetellenes és emberidegen. Más népeket tesz előtérbe, hogy a gender ideológia káros hatásairól ne is beszéljünk. Így nem is lehet leváltani a kormányt. Miért nem próbálkoznak jobbról?
Nem gondolkoztál el azon, hogy kellene egy olyan kormány ami keményen megvédi a magyar emberek érdekeit ? Aki nem finomkodik, hanem kiáll a saját nemzetért akár kint akár itthon ? Az ősi szakrális magyarságnak nincs képviselete a parlamentben. Jól van ez így?
Úgy veszem észre, hogy már nem arról van szó, hogy ki a jobb és baloldali. Hanem, ki a kormánypárti és ellenzéki.
Amúgy ott a Mi hazánk. Jobboldali mégse tudnak feljönni mert ebbe a 2 pólusú politikába nem férnek bele.
A migrációt egyedül a fidesz támogatja. S ennek már vannak káros jelei is, utóbbi időben 2 ukrán is késelt országunkban.
A fidesz migrációs hülyesége sem tetszik, de melyik az az ellenzéki párt amelyik egyértelműen elutasítja a migrációt? És melyik az a párt amelyik rendre utasítaná a szintén sokat késelő ómigránsainkat? Ezek valós problémák, csak senki nem foglalkozik vele. Még csak le sem megy senki terepmunkára az ellenzékből azokra a helyekre, ahol probléma van. Olyanokra minek szavazzunk, akik Budapestről osztják az észt?
A jobboldalról előzès durvàbb mint balról
Lehet körbenézni a vilàgban ahol.jobboldali kormàny van, előbb utóbb megbuknak
A törtènelem már kitermelt egy hitlert, nem hiszem, hogy az emberek erre vàgynak
Mèg egy kèrdès: mièrt van az, hogy olyan orszàgokban ahol rengeteg migràns van, mègsem a jobboldalt választják meg
Az Eu parlament összetètele is inkàbb bevándorlás pàrti
Szerintem ez a migràns propaganda csak a korrupt orszàgokban van, hogy tereljék a figyelmet a lopásokról
Én a 2018-19 között biztos voltam abban, hogy csak egy új jobboldali párt tudná leváltani a Fideszt. De ma már nem vagyok benne biztos.
Gazdasági válsagban előre törhetnek a balos pártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!