Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért rinyálnak olyan sokan,...

Miért rinyálnak olyan sokan, hogy de szar Magyarosrzágon mert Orbán így meg úgy?

Figyelt kérdés

EU állampolgárként van további 31 ország, ahova szabadon lehet költözködni.

előre szólok, ott sem a miniszterelnök, a kormány vagy az állam fog bárkit eltartani, hanem lehet menni dolgozni, válallkozni. (mindezt pedig Magyarországon IS lehet)

2019. aug. 22. 12:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

"előre szólok, ott sem a miniszterelnök, a kormány vagy az állam fog bárkit eltartani, hanem lehet menni dolgozni,"

El is jöttem svájcba szerkezetlakatosként gipszkartonszerelőnek. Annyi a kontraszt, hogy ebből 2 gyereket tudok nevelni, normális lakást bérelni, van egy 4 éves autónk. Nem csirkenyakra gyúrúnk hóvégén, és évente tudunk menni nyaralni, továbbá van megtakarításunk is, mert itt megfizetik a melót....

2019. aug. 22. 13:14
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

Én nem rinyálok mert már 2 éve Németországban élek:D

Az én pénzemből nem fognak élősködni a vén sutyerák komcsik. Nem járulok hozzá a nyugdíjukhoz, remélem éhen fognak majd dögleni vénségükre.:D

2019. aug. 22. 13:16
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

Kaptunk 50 milliárd eurót az elmúlt 10 évben, a német, francia, holland, svéd, stb adófizetøktøl arra, hogy elkezdjünk felzárkózni hozzájuk. Nem arra adták, hogy az Orbán-klán meggazdagodjon beløle, hogy a NER lovagok felprédálják az országot.

Magyarorszâgon lehet vâllalkozni, de ha túl sikeres vagy, akkor ne csodálkozz, ha kopogtat a NER, és azt mondja 'einstand'.

2019. aug. 22. 13:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, de sehol sem fontossági sorrendben fizetik az alkalmazottakat. Sokkal inkább úgy, hogy azt fizetik jobban, aki nehezebben pótolható
2019. aug. 22. 13:25
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

"2 éve Németországban élek"

Akkor te tudod mi az a szopás.

2019. aug. 22. 13:40
 16/25 anonim ***** válasza:
11%

Persze, 50 milliárd, hogyne, álmodban.

Másrészt nem tudom hogyan lehetett volna játszótér meg falusi ház támogatásból felzárkózni :D

2019. aug. 22. 13:45
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Én fizikusként szomelié vagyok a Lázárilag élhetetlen fertőnek aposztrofált bécsben. Nos otthon az 1 év alatt lezajlott legjobb "állásinterjúm" egy 180 ezres ajánlat volt egy konzervgyárban. Itteni keresetemből ki tudom fizetni az anyukám 200 szorosára emelkedett devizahitelét, szállodában lakom és étkezem és megbecsülnek, ami a fizetésben is megnyilvánul. Igaz anyanyelvi szinten beszélek német, angol, francia...
2019. aug. 22. 13:50
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

Balogh Bence

Hallod elvtárs, a 10 es elvtárs megmondta, miért nem dolgozol, mint egy tisztességes polgár...?! lol

úgy láttszik tizes kollega olyan keményen szokott dolgozni, hogy egy 2 perc alatt megírható komment elküldését már lehetetlennek találja, nem mintha ő nem itt lógna amúgy.

2019. aug. 22. 14:06
 19/25 anonim ***** válasza:

úgy láttszik tizes kollega olyan keményen szokott dolgozni, hogy"

A pali egész nap itt lófrál, szal nincs munkája.

2019. aug. 22. 14:10
 20/25 anonim ***** válasza:
Nagyon bölcsen látod a helyzetet. Csak azt nem értem, ennyi bölcsesség hatására miért ilyen pocsék ez az ország. Vagy a te szóhasználatoddal: hogyhogy még van?
2019. aug. 22. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!