Miért érzem úgy, hogy egyesek neheztelnek azért, hogy a külhoni magyarokat is támogatja a kormány?
"Elég ha annyit mondok hogy kiűzték szinte az összes tankönyvkészítőt az országból és csak az államilag készített könyvekből tanulhatunk, aminek a színvonala közel sincs a régi könyvekhez. "
Láttam a magyar tankönyveket, sokan át is mentek innen. Szerintem sokkal több mindent meg lehet belőlük tanulni ami fontos, én egyáltalán nem látom őket száraznak, meg amiket szoktatok rájuk mondani. Legalább erre is van egy rendszer, hogy mindenki egy tankönyvből tanul, mindenkinek ugyanaz van benne. Nincs az mint nálunk, hogy ha átmegyek masik iskolába, akkor mindent újra kell venni, vagy hogy egyik tankönyvből jobban lehet tanukni mint a másikból. Vagy hogy rossz tankönyvet m, tankönyv csomagot kaott és akkor újra kell venni.
"Szerintem sokkal több mindent meg lehet belőlük tanulni ami fontos, én egyáltalán nem látom őket száraznak, meg amiket szoktatok rájuk mondani."
Ajánlom az általános iskolai pénzügyismeretek könyvet, szakmailag kiváló, annyi a gond vele, hogy egyetemre való nem pedig 13-14 évesek oktatására.
Amúgy, ha szerinted ennyire jó az ország akkor várunk szeretettel élj, dolgozz, nevelj családot itt. Legalább lesz, aki pótol engem, hiszen én Ausztria felé távozok majd az országból és Belgiumig meg sem állok.
Most már csak 1 dolgot nem értek:
Ha ennyire jó, hogy titeket támogat a magyar állam, és szerinted itt a kánaán van, akkor mi a büdös fenéért sínylődsz még ott, miért nem jöttél még át a paradicsomba???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!