Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják hogy Magyarorszá...

Miért mondják hogy Magyarországon szegénység van, mikor folyamatosan tömve vannak a drága éttermek?

Figyelt kérdés
Ha végigmegy az ember az utcán, minden étterem tele van emberekkel, ahol egy kaja 5000Ft alsóhangon. Kérdem én, ha szegénység lenne, az emberek kiadnának ennyi pénzt egyszeri étkezésre? Sokszor hallom hogy éhbérért dolgozás van meg nyomorgás, ehhez képest mindenki tömi magába a steaket 10.000Ft-ért az andrásin.
2019. aug. 20. 18:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
24%

"kieg. külföldivel!

Ma is láttam egy drága éttermet"

Persze, augusztus 20-án külföldiekkel van tele.

Meg október 23-án is :D

2019. aug. 20. 19:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"Miért, mi uralkodik?"

[link]

A cikk 2 éves, de most is ugyanaz a helyzet!

2019. aug. 20. 19:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezek ilyen alkalmi dolgok. Vagy ott esznek minden nap? Előadják magukat hogy ők a felső réteg. Én is meg tudnám venni, be tudnék ülni, aztán mekkora jólét van itt. Valami ünnepről is hallottam mostanában.

Vagy neked ez a kánaán hogy 5x annyit fizetsz valamiért? Oké egy igazi étteremben egy nagyon profi szakács biztos jól megcsinálja, meg felszolgálja a cseléd az uraknak.

2019. aug. 20. 19:21
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy tized annyi egy főre jutó drága étterem van mint a hanyatló Nyugaton. Ebből következik, hogy tized annyi gazdag ember van aki megteheti, hogy drága étterembe járjon.

Képzeld, még Zimbabwe-ben is vannak drága éttermek, csak ott még kevesebben engedhetik meg maguknak.

2019. aug. 20. 19:27
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Tehát látsz pár éttermet, amit elkönyvelsz drágának, és mikor azt látod, hogy sokan járnak oda, elkönyveled, hogy itt nincs szegénység.

Ezt nevezik mazsolázgatásnak.

Akkor én meg kimegyek az Északi-sarkra, nekitámaszkodom a leszúrt zászlóknak, szétnézek, és kijelentem, hogy globális felmelegedés nem létezik...

Na kb. ezen a szinten érvelsz.

Tudod Kérdező, Magyarország nemcsak Budapestből áll, uszkve 8 millió ember vidéken is lakik.

2019. aug. 20. 19:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést 1 perc gondolkodás után nem tetted volna fel.

Számold össze a drága éttermeket. Szorozd be a férőhelyekkel. Vond le belőle az ott tartózkodó külföldi turistákat. a maradék helyeket vesd össze a lakosság számával. Ha tudsz kivonni, azonnal megérted. Kétségtelen, a megismerés szándéka is szükséges hozzá.

2019. aug. 20. 19:32
 17/29 anonim ***** válasza:
30%

"de most is ugyanaz a helyzet"

Áruld már el, hogy miért a borsodi cigányokkal példálózol?

Meg a szintén munkakerülő hajléktalanokkal? :D

Ez annyira szánalmas már. :D

2019. aug. 20. 19:34
 18/29 anonim ***** válasza:
25%
#17 Miért azzal példálózik? Mert mással nem sikerülne a maga igazát bizonygatnia. Ha egy átlagembert nézne meg akkor bizony azzal szembesülne hogy jobban él, mint korábban - csak ez nem illik bele az általuk vetített képbe.
2019. aug. 20. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A 130ezer Ft-os 8 órás fizummal tényleg kva jól élek. Köszönöm Magyarország kormányának.
2019. aug. 20. 19:50
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"A 130ezer Ft-os 8 órás fizummal tényleg kva jól élek."

Én meg 125ezerért gürcölök Kanizsán a szivattyúgyárban úgy, hogy ebbe benne van a túlóra is...

A kérdező ugye azt gondolja hogy ebből meg tudok kajálni a König Hotelben...

2019. aug. 20. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!