Az hazaárulás ha támogatom a Dunántúl elszakadását Magyarországtól?
Figyelt kérdés
Mindig is inkább pannonnak, mint magyarnak éreztem magam, illetve a Dunától keletre putri az ország2019. aug. 20. 18:16
1/15 anonim válasza:
Én pedig követelem az autonómiát Ózdnak!
3/15 anonim válasza:
A mondatod utolsó részével teljes mértékben egyetértek.Hajdú-Bihar megyében lakom,egyre jobban utálok itt élni,alacsony bérek,szar és kevés munkalehetőség,és hihetetlenül rosszindulatú emberek.Laktam Dunántúlon 3 évig,teljesen más,sokkal élhetőbb mint ez része az országnak,magasabb bérek,jóval több ás korrektebb mubkalehetőség,és őszintén mondom hogy az egymáshoz való hozzáállása is más,nem olyan bunkók mint itt..Ha egyszer lesz lehetőségem,az tuti hogy visszaköltözöm.
4/15 anonim válasza:
Valamilyen szinten igen.
Ugyanis az alkotmány garantálja az ország területi egységét.Te pedig ez ellen vagy.
5/15 anonim válasza:
Akkor ezzel azt akarod mondani, hogy te, most hogy nem a Dunántúlon laksz, egy "hihetetlenül rosszindulatú ember" vagy és csak attól változhat meg a hozzáállásod más emberekhez ha elköltözöl a Dunántúlra?
Miért választjátok mindig a gyáva, könnyű megoldást, ott hagyni a szülőföldedet a bajban ahelyett hogy javítanátok az ottani életen? ahogyan miért hiszitek azt hogy az embert a hely befolyásolja és nem az ember teszi olyanná a helyet amilyen?
6/15 anonim válasza:
"Az hazaárulás ha támogatom a Dunántúl elszakadását Magyarországtól?"
Nem. Ostobaság.
7/15 anonim válasza:
#5 Nem a keleti országrész minden egyes személyére értettem hogy rosszindulatú,és elárulom hogy nem az én hozzáállásommal van a baj.Tudod mit,gyere el Taktaszadára vagy az Avasra vagy Hajdúszovátra vagy mondjuk Hajdúhadházra,aztán megtudod hogy milyen emberek vannak itt keleten.
9/15 anonim válasza:
Hazaárulásnak nem mondanám. Butaságnak annál inkább. Bután pedig nem lehet hazaárulónak lenni.
10/15 anonim válasza:
Pannonkecske haha. Hova szakadna mesélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!