Közelednek az önkormányzati, és főpolgármesteri választások. Te kire szavazol?
Te kire szavaznál?
Mit, kit javasolnál azoknak a választóknak, akik a nemzeti jobboldalon állnak, ők kire szavazzanak?
Mi a véleményed a balliberális koalícióról?
Erősödik a Fidesz, gyengül az ellenzék?
Vajon mitől lenne nekünk jobb egy balliberális városvezetés?
Még nem tudom. Tarlós Demszkyvel szemben azért bőven kiállja a próbát (bár nem túl magas a léc). Ha lenne nála jobb esélyes jelölt, akkor rá, de ez nem Karácsony.
8
Puzsér programját ebben a formában őszintén szólva el se tudom képzelni. Budapest egyedi városszerkezete, hogy nincs egy "rendes" belvárosa. Eleve a látnivalók szét vannak szórva a Vár és a Hősök tere közt rengeteg felé. De ezek között óriási forgalmat lebonyolító útszakaszok vannak, amelyeknek nem igazán van alternatívája (a Hungária így is a gigadugókról híres, nem lehet mindenkinek arra kerülni), és persze egy csomó munkahely meg hivatal (minisztériumok, bíróságok, stb...). Ja meg még a Semmelweis Egyetem egyik klinikai tömbje is úgy mellesleg.
A jelölt minél távolabb álljon a tolvajpártoktól és ne legyen függgetlenség álcája mögé bújva, mert az még hitványabb dolog, mintha valamenyik rablóbanda jelöltje lenne.
Az más, ha valóban "független"! De ilyen meg nincs!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!