Nálatok van a polgármestereteknek, országgyűlési képviselőtöknek fogadóórája? És ha igen, hogy tudtok bejutni hozzájuk?
Nálunk a polgármester fideszes,így ő nem áll szóba a pórnéppel max a fészen jópofáskodik. Az alpolgármester csicskái tartanak fogadóórát ha előtte elküldöd nekik emilben a kerdéseid témáját. Ha kényes téma akkor válasz üzenetet sem kapsz nemhogy időpontot.
Az országgyűlési képviselő ellenzéki. Gyakran kint van a főtéren pultozni,oda lehet menni hozzá beszélgetni. Én meg is tettem és 1 hét alatt elintézte azt ami engem érintő ügy volt. Így azt kell írnom hogy nagyon sokat segített ezzel. De van fogadóóraja is,a telószámát is megadta.
A kerület újpest,a polgármester wintermantel,az orszàggyűlési képviselő varju lászló.
Semmilyen térítést nem tapasztaltam. Elismerte hogy fontos a téma ami miatt hozzá fordultam,megígérte hogy lépni fog a dologban és meg is tette igen gyorsan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!