Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálatok van a polgármesteretek...

Nálatok van a polgármestereteknek, országgyűlési képviselőtöknek fogadóórája? És ha igen, hogy tudtok bejutni hozzájuk?

Figyelt kérdés
Valaha valakit megkérdezett a képviselője, hogy egy fontos témában hogy szavazzon egy adott témában?

2019. aug. 18. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a polgármester fideszes,így ő nem áll szóba a pórnéppel max a fészen jópofáskodik. Az alpolgármester csicskái tartanak fogadóórát ha előtte elküldöd nekik emilben a kerdéseid témáját. Ha kényes téma akkor válasz üzenetet sem kapsz nemhogy időpontot.

Az országgyűlési képviselő ellenzéki. Gyakran kint van a főtéren pultozni,oda lehet menni hozzá beszélgetni. Én meg is tettem és 1 hét alatt elintézte azt ami engem érintő ügy volt. Így azt kell írnom hogy nagyon sokat segített ezzel. De van fogadóóraja is,a telószámát is megadta.

A kerület újpest,a polgármester wintermantel,az orszàggyűlési képviselő varju lászló.

Semmilyen térítést nem tapasztaltam. Elismerte hogy fontos a téma ami miatt hozzá fordultam,megígérte hogy lépni fog a dologban és meg is tette igen gyorsan.

2019. aug. 18. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A mi polgármesterünk istennek képzeli magát, ő nem áll szóba holmi földi halandókkal.
2019. aug. 19. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!