Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok mikor fogják fel...

A magyarok mikor fogják fel végre, hogy vagy Orbán vagy Gyurcsány, de más alternatíva NINCS?

Figyelt kérdés

Gyurcsány az egyetlen aki képes lenne leváltani Orbánt valaha. Ha ő nem, akkor örökre Orbán marad, és folyamatosan süllyedünk tovább Bulgária felé. Majd amikor meg Bulgária is lehagy, akkor keresünk egy még szegényebb, nem-EUs országot amihez hasonlítgatjuk magunkat, hogy de még nálunk jobban teljesítünk, majd végül az is lehagy.

El kell már felejteni a Gyurcsánnyal szembeni előítéleteket, különben sohasem lesz semmi változás. Nincs más lehetőség. Vagy Orbán vagy Gyurcsány. A kettő közül lehet dönteni. Más nincs.

2019. aug. 17. 13:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
88%

Sokan felfogták, el is hagyták az országot. Megint sokan (a lakosság harmada!) politikai passzivitásba süllyedt és senkire sem szavaz.

Én is csak saját lelkiismeretem tisztasága végett járok még el szavazni, de sajnos magam sem hiszem, hogy létezik normális alternatíva.

De erra a két baromra akkor sem szavazok, ha pisztolyt tartanak a fejemhez.

Ha nincs más választás mint ez a két gerinctelen politikai opportunista, önimádó, destruktív senki, akkor legalább a saját lelkiismereted érdekében szavazz más, normális alternatívára.

Akkor is ha nem nyer, legalább nem kell szembeköpd a tükröt, hogy erre a két féregre szavaztál, akik az elmúlt harminc év döntő többségét kormányon töltötték és szétbarmolták a magyar társadalmat!

2019. aug. 17. 15:18
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon gyorsan változik a politika. 2018-ban még szóba sem jöhetett gyurcsány, akkor az emberek Vonát hitték az egyetlen alternatívának. Most Gyurcsány lett felkapva, de 100% hogy jön valaki más is.
2019. aug. 17. 15:35
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
#12 Így van.Kalmár Szilárd lesz a befutó
2019. aug. 17. 15:57
 14/32 szántóvető ***** válasza:
88%
"akkor az emberek Vonát hitték az egyetlen alternatívának."-hol?a komcsik lakta fővárosban sosem volt olyan támogatottságuk mint vidéken.
2019. aug. 17. 15:58
 15/32 anonim ***** válasza:
71%
Így van, Vona Gábor elérte a maximumot amit tudott, ép ezért kezdett bele a néppártosodásba, de a baloldali szavazók nem voltak hajlandóak besorakozni egy szélsőjobboldali párt mögé. Így ahelyett, hogy a támogatottsága növekedett volna, épp az ellenkezője történt, mert a mélymagyar hazafiak kipártoltak mögüle.
2019. aug. 17. 16:00
 16/32 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem teljesen így van, választások elõtt lement a szavazz a legesélyesebb jelöltre kampány, sokan listán is a jobbikra szavaztak. Hol volt akkor még a DK kb 2-3%-on. Soha nem gondoltam volna, se senki hogy kicsit több mint 1 év után ekkorát bukik a jobbik, és ilyen erõs lesz a DK.

Épp mint most, kitudja mi lesz 1 vagy 2 év múlva. Simán változhatnak az erõviszonyok ebben az ingatag ellenzékben. Fõleg, ha a fidesz botlik egyet. Mert tudod minél nagyobb valaki annál nagyobbat esik.

2019. aug. 17. 16:26
 17/32 anonim ***** válasza:
30%

A magyarok felfogták.

Ezt látod az utóbbi 3 választáson, a 2 EP választáson, stb.

2019. aug. 17. 16:31
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Éljen a cenzúra!

Na én húztam innen...

2019. aug. 17. 16:32
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

Sokan gondolkodnak úgy, ahogy a kérdező, ezért tartunk itt. De sebaj, lesz ez még rosszabb is. A magyar pártoskodó, összefogást nehezen visel. Gyurcsány nem is akar, ott számára nem terem babér, ő azt szereti, ha mindenki egyedül cselekszik (na persze ezt nem mondja mert rosszul hangzik, de annál inkább teszi. Számos ilyesmit hiúsított meg az elmúlt 10 évben).

Amíg azonban ekkora az értetlenség, bizalmatlanság (amelyet e két vitéz növel a legjobban), addig minden marad a régiben. A változásra hamarosan már csak külső helyzetváltozás esetén van esély, ám az se mostanában lesz. A világ iránya nem a demokratizálódás. Ekkora versenyben a túlélésért vívott harc fontosabb a normalitásnál.

2019. aug. 17. 16:43
 20/32 anonim ***** válasza:
6%

#3-nak:

Mivel a kérdező felfogása nagyon hasonló az enyémhez, és mivel ő nem válaszolt neked, ezért veszem a bátorságot és megteszem én:

Nagyon leegyszerűsítem, ok-okozati sorrendben.

-A DK elnökét a DK teljes tagsága választja, nem egy szűk csókos kör, mint a többi pártnál. Ez jelenleg Gyurcsány.

-Ha egy ellenzéki összefogásból kihagyod Gyurcsányt,(VAGYIS AZ EGÉSZ DK-T!) a maradékkal kitörölheted a s'gged.

Ez így elég világos volt?

2019. aug. 17. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!