Orbán miatt nincs munkalehetőség eleken? Mindent leszavaznak, a templom romokban?
Hát Kérdező, nem is az Érmelléki Kuglófember miatt...
Négyévente biztonyítja a Fidesz, hogy csak szétverni tudja az országot, ennek ellenére a sok birka mindig megszavazza. Nincs ezen mit csodálkozni.
Azért Elek nem olyan durva ilyen téren. Jó, nem egy metropolis, de majdnem ötezer fős település, ami mégsem egy kétszáz fős falu.
Én sem vagyok oda a falvakért, szerintem kétezer fő alatt nem is szabadna léteznie településnek, viszont ebbe Elek még bőven belefér.
2010 előtt azért nyomtad kétpofára a kúrcsányozást, mi?
Nagy előnnyel indul az életben, akinek megy az értő olvasás. Ezt írtam:
“a népesség egyre inkább a nagyobb városba koncentrálódik, ez a jelenség világszinten igaz”
Elárulok neked egy titkot: nagyobb városok nem csak Magyarországon vannak. Szó nem volt a válaszomban erről. Tehát nem értem miért is élek tévedésben. Épp azt mondtam hogy világviszonylatban is jellemző a jelenség hogy a nagyobb városokba koncentrálódik a népesség.
#2 és ki az aki szétveri a vidéket, hogy még véletlen se lehessen megélni...?
Külföldön pedig bőven élnek emberek vidéken is, mi több, fejlesztik a falvak infrastruktúráját, ahelyett, hogy Nicholai Caucescou módjára szétvernék a vidéket.
#3 mi az uralkodás első szabálya?
MINDENÉRT te vagy a felelős.
Ha ez a felfogás szánalmas, akkor sajnállak. Ez így működött, amióta világ a világ.
Tehát jogosan szidják az emberek a kormányt. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!