Ez azért kemény! Kinek mi a véleménye Donáth Lászlóról? Idézek egy levelet, amit egy ott dolgozó írt.
8., mi okom volna átvágni bárkit is? Talán én írtam a levelet? Vagy hogy gondolod?
Egyébként, ha nagyon muszáj, elküldöm, hol találtam. Nem fogsz neki örülni, mert bulvárlap. De még mindig jobb, mint az Origo, nem?
#11 - úgy gondolom/tam, hogy ilyesmit azért nem írunk bele a nagyvilágba forrásmegjelölés nélkül. Még ha az a Bors is.. és hát nem is tudom, „örüljek”-e neki, egyiket sem tartom hiteles hírforrásnak különösen olyan ügyekben nem, ahol ellenzéki politikust, vagy annak köreit sározzák. Nem mondom, hogy nem igaz, Donáth nyilván be fogja perelni őket, aztán majd a bíróság eldönti, hogy mi a helyzet. Ha a Bors nyer (valószínűtlen), az eléggé gáz - Donáth Lászlónak. Ha veszít, nos, arra már év elején félretették a pénzt :-)
Ugyanaz a bajom ezzel, mint a Metoo-val (bár ez is az). Ha valakivel valakinek ilyen problémája van, akkor tessék, jelentse fel (és lehetőleg azonnal, nem 20-30 év múlva), vagy kussoljon, de semmiképpen ne szennylapokban vádaskodjon névtelenül, mert ez teljesen hiteltelenné teszi az amúgy valóban elképesztő sztorit. A Bors meg írja meg, ha a tárgyalásnak/nyomozásnak már vége van, nadehát ezek ugye nem újságírók, csak bulvárfirkászok.
Köszi a korrekt választ! Mint írtam, direkt ezért nem írtam forrást. Helyesen sem tudnak írni, de sokszor nem állítanak hülyeséget. Erre szokták mondani, nem zörög a haraszt.. Már csak azt nem értem, hogy miért hagyják emberek megfélemleníteni magukat. Ráadásul többen is. Anno megyei napilapnál dolgoztam, ott én simán megmondtam a közvetlen főnökömnek (főszerkesztő-helyettes), hogy nem vagyok vevő a kisded játékaira, pedig simán fennállt a veszélye, hogy kirúghat.
Ebben van valami, hogy el nem akarom hinni, hogy egyetlen embernek nem nyílt ki a szája, hogy beolvasson a kedves lelkésznek. Nem csűröm-csavarom, mert nem is volt célom, hogy előadjam magam, csak teljesen furcsa számomra, hogy több megfélemlített nő közül egynek se volt annyi esze, hogy leordítsa a fejét.
Most bezzeg mindegyik előáll a saját sztorijával. Eddig hol voltak? Ha akkor lépnek, akkor most ez az ember nem nézne a kancsal szemével, mint hal a szatyorban, hanem már rég elhúzott volna, mint ahogy az MSZP-ből is. Gyűlölöm az ilyen férgeket. A nőket meg gyávának tartom, amikor munkaerőhiány van évek óta, mégis kussoltak.
Hi.
A dolgokat végig olvasva.
Elég szörnyű, de én kivonom magam eme késésekből, a mai igasság szolgáltatás régen messze áll valóságtól. A pénz és hatalomról szól. Egyet ne felejtsünk el régen is voltak ilyen emberek,és ennél durvábbak is ami mai napig szem becsukások voltak, vannak.
Nem olyan könnyű ez, vannak akik azért nem beszélnek róla mert haszont látnak belőle, van aki félelemből, mert minden embert meg lehet félemlíteni sajnos. A világ nem az igazságról szól , pénz, haszon, érdek, és a többi nem számít.
De egyet bízósan tudók, semmi nem marad büntetés nélkül. Mindenķi megfog ítélődni saját tettei alapján. Senki nem fogja megúszni a rossz tetteit, bármennyire is úgy látszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!