Baloldaliaknak Karácsonyra vagy Thürmerre érdemesebb szavazni a főpolgármester választáson?
5:
Nem Thürmer Fideszes, hanem a Fidesz lett jó ideje thürmerista.
7:
Nem védeni akarom Thürmert, mert a téveszmékhez való ragaszkodás nem erény a szememben, de pomt hogy aztán neki vannak elvei, és pontosan ugyanazok az elvei vannak évtizedek óta. Pont a Fidesz az, amelyik folyamatosan változtatta az elveit, és eljutott oda, ahol a Munkáspárt mindig is volt.
#8 és #9
Az elvek nem azt jelentik, hogy mindig ugyanazt gondolja és mindig ugyanazt mondja.
Ha én mostantól életem végéig azt mondom mindenkinek, hogy 2+2=7, akkor nem elveim vannak, hanem őrült vagyok.
Az elvek és a beteges ragaszkodás között ég és föld a különbség.
Thürmernek nem elvei vannak, hanem beteges ragaszkodása. Az elvek pont azt eredményeznék, hogy koronként, az aktuális politikai és társadalmi helyzethez tudja igazítani elveit, az alapján programot építeni. Viszont itt nem erről van szó, ahogy mondtátok, ugyanazt mondja, mert nem elvei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!