Magánkórházat a gyógyulás, akarom mondani a bent tartózkodás alatt a viziteken és vizsgálatokon kívül el lehet hagyni egy séta erejéig utcai öltözékben?
Szerintem sürgősen keress a pszichiátert magadnak, erősen kezelésre szorulsz!
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
Voltam magánkórházban, de egynapos sebészeten. Tehát reggel bementem, délután eljöttem.
Viszont jó előre kaptam mindenről tájékoztatást.
A magánkórház nem azt jelenti, hogy fizetsz és akkor mindent megtehetsz, mint ahogy írta itt valaki. A különbség annyi, hogy pl. a Honvéd kórházban a recepción nem képesek normálisan válaszolni egy egyszerű kérdésre sem, egy magánkórházban pedig, ha bunkó lenne a recepciós, akkor másnap más nem dolgozna ott.
Valahol még adnak egy jobb tabletet is, ha kérsz.
Kérdezz rá! Ahol én voltam, ott a honlapjukon is minden ár fel volt tüntetve. Egy dolgot néztem be: az egyik kontroll már nem volt benne a műtéti csomag árában, tehát váratlanul kellett kb. 20.000-et fizetnem. De ez részemről ovlt figyelemetlenség, minden annyiba került, mint mondták.
Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül egy gyógyszerbeállítás, mert nálam nem az ágy és az egyszeri ebéd volt tétel, hanem a műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!