Ez a szarszag az egész országban ettól a nemrég kibukott Fideszes szennyvíziszap biznisztől van?
Kolompár Achillesz mondja jól!
Szerintem te besz@.tál,és azt érzed .
Amilyen ügyről beszélsz, az Székesfehérvár mellett van.
Ami szagot éreztek pár napja az meg Budapesten. A két város között igen nagy a távolság, terület és sok település is van, ezeken nincsen ez a szag - így nem, nem onnan jön.
Voltam a napokban Budapesten, tényleg orrfacsaróan kellemetlen az a szag és ismerőseim Budapesttől 40 km-re laknak, már náluk is megjelent.
De...
1. Időközben kiderült, hogy a háttérben nem fideszes érdekek vannak, hanem mszp-sek a fehérvári ügyben, csak a behozatala történt állami hatóság engedélyével.
2. Még senki nem jött rá hogy honnan jön a bűz Budapesten - legalábbis nem hozták még nyilvánosságra.
3. A feldolgozott szennyvíziszapnak nincsen szaga, csak a nyersanyagának. Az meg csak Fehérvárra került. Az uralkodó szélirány északnyugati volt abban a régióban általában az elmúlt napokban, így még akkor sem menne a bűz Budapest felé, ha képes lenne odáig bűzölögni.
Tényleg kíváncsi vagyok honnan a bűz, de mivel az a fehérvári üzem már egész évben dolgozott és eddig nem érződött 1-2 km-nél messzebbre, így én kizárnám a lehetőségek közül.
"Időközben kiderült, hogy a háttérben nem fideszes érdekek vannak, hanem mszp-sek a fehérvári ügyben.."
És a forrás az origo.hu gondolom, mert amúgy minden elismert médium szerint kizárólag Fidesz pojácák nyernek a fekáliásításon. Mert a Fidesz kormány hagyná is a szart ömleni a magyarokra ha az MSZP vagy a Gyúrcsán nyerne rajna, hihető persze. :D.
"Időközben kiderült, hogy a háttérben nem fideszes érdekek vannak, hanem mszp-sek a fehérvári ügyben, csak a behozatala történt állami hatóság engedélyével."
Szóval benne van mindkettő! Az nem mentség!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!