Kedves kormánypártiak, egy 14 éves fiú többet tudott tenni, mint a mentők. Továbbra is úgy gondoljátok, hogy az egészségügy nem egy haldokló semmi?
2019. aug. 10. 21:16
11/17 anonim válasza:
Vajon ki a szánalmasabb, a kérdező vagy azok a fideszesek, akik már az Indext szidják, és meg sem nyitják az a k..va cikket, amiben egy büdös szó nincs a kormányról, meg a totem módjára imádott pártocskájukról.
12/17 anonim válasza:
#11 Ha kicsit átgondoltad volna, akkor nem írod le ezt a butaságot.
"Ezért vagyunk 2010 óta - 17 millióan!"
Nem azt írta le, hogy 17 millióan vagyunk, hanem hogy -17 millióan, vagyis mínusz 17 millióan. Mert pont azt mutatta meg milyen hülyeség az a duma, hogy évente 3 millióa vándorolnak ki. Az 9 év alatt 9x3=27 millió kivándorolt ember, a 10 milliós lakosságból az mínusz 17 millióra jön ki.
de hát a fóbia ezt teszi az emberrel, ott is ellenséget lát ahol nincsen.
13/17 anonim válasza:
# 13!
Köszönöm a kiegészítést! Erre gondoltam.
Nem vagyok fideszes, de rohadtul unom a az ellenzéki dogmatikus kamuzást.
Ezért is írtam "kétértelműen" a válaszom, kíváncsi voltam ugranak-e rá. Ugrottak.
14/17 anonim válasza:
Azok után, hogy ma le fidesz bérenceztem egy galambot, ez kicsit távol áll a fidesz fóbiától. Mázlija volt a csajnak, hatalmas mázlija. Nem arról van szó, hogy akkora surmó parasztok a mentősök, hogy azt sem tudták hol kell újraéleszteni, fizikailag nem voltak ott a mentősök, de a srác igen, szerencsére.
16/17 mindentudó99 válasza:
Még a Csomolungmára se tudnak felmenni a mentőink szánalmas. És a Mariana árokba se tudnak leereszkedni. Gyakorlatilag semmire se képesek. Ilyen ócska kerdést is rég olvastam itt.
17/17 Koplárovics Béci válasza:
Utálni egy fideszt egy dolog. Én sem szeretem őket. De saját tapasztalatból tudom, hogy ez nem jelenti egyenesen azt, hogy fullba kell tolni a kretént. Te, kedves kérdező, ezt megtetted. Miért? Te elolvastad a cikket? Meg is értetted? Fel is fogtad? Mert a kérdésedből nem ez következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!