Toroczkai László ismét bizonyította hazafiságát azzal, hogy a betonra locsolt pár flakon kólát?
Igen, természetesen. Ezzel a bátor, félelmet nem ismerő, kérlelhetetlen gesztusával vitathatatlanul Rákóczi, Kossuth, Nagy Imre nyomdokaiba lépett!
Forradalmi!
:-)))))
És az benne a zseniális, hogy mindenkinek jót tett: a saját elvakult kis híveit megerősítette, a Coca-Colának pedig jobb reklámot nem is csinálhatott volna, saját pénzén! Mindenki boldog.
@09:33
A primitív gyűlölködő turbómagyarok akarják megmondani hogy mi a "normalitás". Eszem megáll. Egyébként a mi tanyánkos berkekben a "normalitást" a saját begyöpösödött kis magán véleménybuborékuk szinonimájaként használják, nyilván tök tévesen.
# 13 De pedig Toroczkai maga a normalitás, ezt tudjuk jól! :-)))))
És nincs hazafiasabb tett, mint szétlocsolni a kólát! Ha esetleg bele is vizel az üvegbe, na az lett volna még talán ennél is hazafiasabb magyar vitrus, a "hazafiak" szellemi színvonalán...
"Annyit ért el a Coca Cola, hogy aki most Coca Colat iszik, azt mindenki homoszexuális nak nézi."
Mindenki, aki elmebeteg. A normális emberek nem.
Én a heteroszexuális plakát üzenetét vettem magamra (olyan is volt), de ha a te lelkedet pont a homoszexuális párt ábrázoló érintette meg, akkor lehet, tényleg meleg vagy, csak magadnak sem vallod be.
Mindenesetre én szeretem a kólát és nem a plakátjaiért ittam eddig sem, ezután sem azért fogom. De fogom, természetesen.
11-es:
"a saját elvakult kis híveit"
Miről beszélsz Mihályka? Ha elvakult híveket keresel a tolvajpártodban kutakodj! Az, csak azokból áll.
"Miért nem döntögetett le pár szobrot? Az az igazi kultúra! Mellé pár tv még."
2006-ra emlékszünk még? Vagy akkor még a csattogós lepkét tologattuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!