Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem fura, hogy a romák eleve...

Nem fura, hogy a romák eleve két nyelven tanulnak meg beszélni, mégis sokan lenézik őket?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ők eleve magyarul és roma nyelven is tanulnak beszélni már születésüktől fogva, az átlag magyar meg csak egy nyelven beszél, az anyanyelvén és vannak akiknek még az is nehezen megy. Tehát akkor kijelenthetjük, hogy a romák fejlettebbek idegennyelvismeretben mint a magyarok?

2019. aug. 4. 02:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#15, #20-nak:

Ezt igen szépen kifejtetted, így, "bő lére eresztve" már egyet értek veled. Főleg ami a Beás, és Román azonosságát illeti. Engem az új intézeti tesi-tanár "világosított" fel erről. Román volt az istenb'rma, csak tökéletesen beszélt magyarul. Beszólt valamit, én meg Beásul felajánlottam a nemesebbik szervem szopogatásra. :D (Hasz muro kar)

Egy brutális pofon volt az eredmény.

2019. aug. 7. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!