Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kerülhet valaki könnyeb...

Hogyan kerülhet valaki könnyebben a felső rétegbe?

Figyelt kérdés

Idősebb koromra szeretnék valamilyen politikai karriert befutni, nem vagyok egy hülye ember, tudom hogy sokak utálják a politikusokat.

Én máshogy közelítem meg, melyik a jobb 40-50 évesen is egy gyárban robotolni, egy irodában aktákat tologatni, egy műhelyben halálra dolgozni magad, vagy bármilyen akár kisebb politikai mondjuk ki konkrétan alibi munka?

Valaki úgy is csinálni fogja, akkor inkább én mint más. Vagy legalább az esélyt adjuk meg rá.

Szóval hogyan lehet bekerülni a politikai körforgásba?

26 F

#politikaikarrier
2019. aug. 1. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Beházasodsz vagy beleszületsz egy aktív politikai kapcsolatokkal rendelkező családba, és elnyersz egy magas rangú politikai tisztséget.

2. Létrehozol egy versenyképes céget, ami a piacon megkerülhetetlen tényező, amire felfigyelnek és politikusokkal tárgyalsz a közbeszerzésen elnyert adózott eredményed részének elköltéséről a politikus családtagjának cégében.

3. Létrehozol egy versenyképes céget, ami a piacon megkerülhetetlen tényező, és mivel nem osztasz vissza politikusoknak, ezért nincs magas közbeszerzési bevételed, de a cég hasznát egy újonnan létrehozott pártba fektetheted bele, ami vagy sikeres lesz, vagy elbukik.

4. Pénz nélkül sehogy

2019. aug. 1. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát pénzzel nem állok jól.

Mondjuk van félretett pénzem (melyet én kerestem az évek alatt), de most nem dolgozok.

A főnökök szeretik kizsigerelni az alkalmazottat és most egy pár hónapos önkéntes szabadságon vagyok. Magyarul felmondtam.

2019. aug. 1. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Operáltasd ki a gerinced, felfelé nyalj, lefelé taposs.
2019. aug. 1. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
MSZMP, KISZ, állambiztonságis tagságikkal (nálad nyilván az ilyen kvalitásokkal bíró szülők, rokonok segítsége kell), nagy pofa, felfele nyalás, lefelé taposás, gerinctelenség.
2019. aug. 1. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:

"Hogyan kerülhet valaki könnyebben a felső rétegbe?"

Nyerj a lottón sok-sok pénzt és máris bent találod magad.

2019. aug. 1. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Hogyan kerülhet valaki könnyebben a felső rétegbe?

Szól a sírásónak, hogy ne ásson olyan mélyre.

2019. aug. 1. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!