Miért hasonlítják Orbán Viktort Kádárhoz és a szocializmushoz, amikor Magyarország az EU legkevésbé szociális országa, erősem neoliberális gazdaságpolitikával?
Én azért, mert Kádárral ellentétben ugyan ő egy tolvaj kisebbségi, de Kádár állam-berendezkedését használja modellül a lopáshoz!
Nem Orbán és Kádár között van párhuzam, hanem Orbán, és a Kádár-RENDSZER között!
"Miért hasonlítják Orbán Viktort Kádárhoz és a szocializmushoz"
Szerintem Kádár rendszerét összehasonlítani Orbán rendszerével nem csak jó hanem hasznos is. A mai fiatalok többsége nem tudja mi az hogy diktatúra, nem tudja mit jelent az hogy szocializmus. Kádár rendszerének ismeretsége is csak nosztalgián alapul körükben, és komoly hiányosságokkal rendelkeznek.
"A kommunisták nem a munkaalapú társadalmat erőltetik."
Én sokkal jobban támogatom a munka alapú társadalomat, mert így kevesebb az ingyenélő. Azzal hogy a szegényeknek adnak nagyobb támogatást, amiért nem kell megdolgozniuk, mert mások megdolgoznak érte, azzal nem lesz a szegényebb réteg felszámolva, hanem még több ingyenélő lesz. Nem is beszélve arról hogy a középosztály megfullad a munkában. Csakis munkával lehet kilábalni a szegénységből, és nem ingyenéléssel.
"Ma már az összes európai kommunista párt a 35 órás munkahét bevezetéséért küzd"
És ezt hogy akarják kivitelezni? Főleg azért is kérdezem mert komoly munkaerőhiány van, ez meglátszik a termelésen is, hát még mi lenne akkor ha ezt bevezetnék? Nem baj majd az Afrikai bevándorlók elintézik mi? Vagy a gépek lesznek az emberek helyett? Ezzel az erővel nem is kellenek emberek, ki is hallhatunk hogy felváltsanak minket. Erről valahogy nem nagyon beszélnek, nem nagyon akarnak ezzel foglalkozni. Mert ez nekik tök természetes.
"Én sokkal jobban támogatom a munka alapú társadalomat, mert így kevesebb az ingyenélő. "
Akkor mikor élsz te hülye és legfőképp minek, ha heti 6-7 napot gürizel egy albérletért, meg a teszkós parizeredért, hogy éhen ne dögölj? MINEK?
"Akkor mikor élsz te hülye és legfőképp minek, ha heti 6-7 napot gürizel egy albérletért, meg a teszkós parizeredért, hogy éhen ne dögölj? MINEK?"
Rendben akkor majd eltartanak a te adódból. Örülnél neki? Nekem jó lenne az életem, te meg fulladj meg a munkába!
#11-vagyok:
"A kommunisták nem a munkaalapú társadalmat erőltetik."
Orbán viszont igen!
Kádár mit is támogatott? A munka alapú társadalmat?
És még meg is kérdezed hogy miért hasonlítják Kádárhoz O1G-t? Te vagy egy sajnálatra méltó szellemi képességekkel rendelkező ember vagy, vagy pedig csak egy nyomorék provokátor!
"Ha bűnöző voltál nyilván becsuktak akkor is te szerencsétlen."
na ja, csak kicsit szabadon értelmezték, hogy ki ki bűnöző
pl ha kulák voltál vagy annyi volt a bűnöd, hogy katolikus vagy
de nyilván magyarázhatom ezt az ÁVÓ unokának, a kis görgénynek
Ha a Fidesz neoliberális, akkor miért szántották be a MANYUP-ot? Miért ilyen rohadt magas Magyarországon az adóék és miért rendeznek állandóan állami osztogatásokat?
A Fidesz nem neoliberális, hanem leginkább a szélsőjobboldali rendszerekre jellemző gazdaságpolitikát alkalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!