Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zárták be az OPNI-t?...

Miért zárták be az OPNI-t? Hogy tehették ezt?

Figyelt kérdés
Nagyban megnehezítették a hozzátartozók -köztük az én - helyzetemet is, mert egy családtagomat, úgymond gyógyultnak nyilvánították, és szabadjára engedték, miközben kezelésre van szüksége. Máshova nem veszik fel, csak ideig, óráig. Ott legalább folyamatosan kezelték. Sok ottanival eljátszották ezt. Sokak kerültek emiatt utcára, vagy haltak meg. Neki is csak szerencséje volt, hogy tudott hova menni. Magunkhoz nem tudjuk venni.
2008. nov. 14. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%

Annak a nagyon kultúrált válaszolónak:

"Tudsz nekem mutatni egy embert aki megpróbálta többért megvenni, de nem neki adták el?"

Szerinted ha én azt mondom, hogy megveszem 30 millióért pl. a Lánchidat és (tegyük fel) senki se akar többet adni érte, máris enyém a Lánchíd??

Az OPNI-nál is pont ez a kérdés, hogy hogyan jutott egyáltalán eszébe valakinek, hogy megszűntessék és eladják.

2008. nov. 15. 08:58
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

"Az OPNI-nál is pont ez a kérdés, hogy hogyan jutott egyáltalán eszébe valakinek, hogy megszűntessék és eladják."

igen ez lenne a kérdés. Te meg mellszéleséggel kiálltál és azt mondtad, hogy havernak akarták eladni bagóért.

Én meg kiváncsi vagyok, hogy minő bizonyítékod is van erre? Mert az, hogy mondjuk a Navracsics kiáll a kamerák elé és hazudik, mint a vízfolyás, az nem bizonyíték.

2008. nov. 15. 09:36
 13/15 anonim ***** válasza:
85%
Gyógy és wellness szállodát akarnak a helyére? Szép! Ismét a gazdagoknak kedveznek... mert ugye a volt betegeknek családjuknak, valamint egyszerű dolgozó embereknek nem nagyon lesz arra pénze, hogy megfizesse az "egészségügyi létesítmény" díjait...
2008. nov. 15. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
.....Mi az az OPNI ?!
2008. nov. 15. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

"Mi az az OPNI ?!"

[link]

2008. nov. 15. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!