Van esély arra, hogy valóban az Unió első füstmentes országává váljunk?

Fideszes kérdések komolytalanok. Kit érdekel, a jövedéki adó mit fedez. Az mind a haverok zsebében van, soha senki nem gondolt a károk enyhítésére. Fideszes soha.
Hagyjuk Lázárt, neki is kell néha pufogtatnia valamit, komolyan nem gondolja.
Egyébként mi legfeljebb Európa legkoszosabb, legelhanyagoltabb, legszemetesebb, legtrehányabb országa címre pályázhatunk. Meg is nyernénk.

ma 15:39
Igazad van. Fizettem 45 éven keresztül a TB-t. Gyakorlatilag még semmit nem vettem igénybe. Adják vissza kamatos kamattal, továbbá ami be van építve az adóba pont ezért. Akkor majd kezeltetem én magam. Mivel kb 50 éve cigizek. Mivel többször az volt az indok az emelésre, megy belőle egészségügyre, úgy mint üzemanyagnál utak fenntartására.

tegnap 18:06
Rendben ez is amit írsz. Viszont az extra magas adót, amit a cigi után fizetek/fizetünk dohányosok, fordítsák erre. Vagy is ahol kimutatják, hogy tényleg a dohányzás okozta a betegséget. Másrészt, a dohányzás nem egyenlő a betegséggel. Az orvosok arról beszélnek, a kockázata nő.
A kipufogó gáz meg tiszta egészség. A műkajáktól meg 200 évig éll az ember betegség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!