Magyarországon melyik párt támogatja leginkább a proletárságot és az ártatlan együgyűséget?
*9
Lásd az ide írogató huszonéves egyetemista álmodozó szerencsétlent, akinek rögeszméje, neki -és másnak- királyi dolga lenne egy új kádári rendszerben :)
*7
Okés, tételezzük fel, nincs rendszerváltás, minden marad a '85 előtti állapotban, de szovjet háttér nélkül. Kérdem én: honnan a lőcsből finanszírozták volna azt a relatív jólétet a továbbiakban, amire annyira büszkék a gulyásosdiból?
"Kérdem én: honnan a lőcsből finanszírozták volna azt a relatív jólétet a továbbiakban, amire annyira büszkék a gulyásosdiból?"
Nem számít, az állam oldja meg, hogy legyen olcsó lakás és telek, ingyenes egészségügy, kollégium, oktatás, stb.
Az már, hogy honnan lesz pénz nem számít, majd a vezetők előteremtik.
A belaruszok honnan finanszírozzák a csodálatos, komcsi jólétüket? :))
Természetesen onnan lesz rá pénz, hogy a proli elméjében az államnak végtelen pénze van.
A Balpárt!
(Le ne pontozzatok már megint,az igazat írtam)
'Nem számít, az állam oldja meg, hogy legyen olcsó lakás és telek, ingyenes egészségügy, kollégium, oktatás, stb.'
Ad 1: nincs ingyenes eü etc, csak nem a polgár állja a cechet
Ad 2: az állam nem Rodolfó, hogy a kalapból mindig előhúzzon több milliárdot a dínom-dánom fedezésére
Kádár idején is marha könnyű volt így éldegélni, csak mikor már a visszafizetés volt terítéken...
'hogy a proli elméjében az államnak végtelen pénze van.'
Vagyis a phroli pénzügyből, gazdaságból bukott.
"csak mikor már a visszafizetés volt terítéken"
Azt a száraz tényt kifelejtetted, hogy az ország mezőgazdasága, haszonállat állománya kimagasló volt, nem kevésbé mint a nehéz és a könnyűiparunk. Amiből volt egy önellátó országunk tulajdonképpen. Most mi is van, hogy döngethessük a mellünket?
'nem kevésbé mint a nehéz és a könnyűiparunk.'
Aminek a termékei jobbára a KGST-piacon voltak kelendőek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!