Magyarországnak 1 millió bevándorlót kellett volna befogadnia hogy ne legyen munkaerő hiány mint ami most van?
Utolsó kettő,
És akkor, mikor Gyurcsányra mutogattik vissza, az nem ciki? Itt is ellehetne mondani ugyanazt, amit leírtál
Nem, nem lehet elmondani.
Marhára nem ugyanaz ha valaki már miniszterelnökként elmondja egy tervét majd mivel nem ő később a miniszterelnök, abból nem lesz semmi - vagy hogy belehazudik az emberek szemébe és úgy lesz miniszterelnök, mint gyurcsány.
Hogy te is megértsd a különbséget: ha én a főnököd vagyok és azt mondom neked, az lenne a jó mindenkinek ha pár év múlva tízszer akkora lenne a fizetésed mint most, ezért most kapsz 5% fizetésemelést - ez egy terv, amiből több nem valósulhat meg ha 1 évvel később én már nem vagyok a főnököd. Ha azért leszek a főnököd, mert megígérem neked, hogy akkor tízszeresére emelem a fizetésedet ha rám szavazol - majd főnöködként elveszem a 13. havi fizetésedet emelés helyett - na ez az amit gyurcsány csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!