Az ilyen válaszolók akik itt írják 140 nettó semmire nem elég, azok fel fogják, hogy a keleti országrészben már jó fizunak számít?
Vala mint sok közalkalmazott se keres meg, 140 nettót, felénk keleti országrészben már álom fizunak számít, akár szakmunkásként akár diplomásként.
Mai napig több a 140 nettó, még egy tanár se keres többet pályakezdőként, vagy akár egy tűzoltó tehát a középosztály a 140 nettó, itt meg írják az semmi pénz. Amit ez a srác megkeres aki kiírta a kérdést. Pláne 2 éve...
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
"Mivel nettó 1000 forintos órabérek vannak Pesten is, ezért csak akkor keresel 290k-t árufeltöltőként, ha heti 6 napot dolgozol minden nap 12 órát. De az meg nem élet, vagy legalábbis én nem nevezném annak. Ahogy mondod, az albérlet meg rohadt drága. De ennyi pénz, ennyi órabért megkeresel szinte bárhol az országban. Ehhez nem kell Pestre költözni."
akkor azt mondod, hogyha egyszerűbb melós az ember akkor egyenesen jobban megéri vidéken élni?
"Aki ilyen vidéken lakik azok rendszerint saját ingatlanban laknak"
#7es nagyon nagy tèvedèsben vagy...
#3as voltam
Ha nincs saját ingatlanod Budapesten, akkor egyértelműen jobban megéri vidéken lakni, ha melós vagy. (Még akkor is ha vidéken sincs ingatlanod, mivel jelentősen olcsóbb)
Bár én külföldön tervezek élni, nem itt a nyomorban, úgyhogy nekem tök mind1 szerencsére. Én ebből ami itt van nem kérek.
5,8 millió ért 2 szoba, tessék
salgótarjánban mondjuk nincsenek jó bérek, de pesten ez az ingatlan 40 millió forint
A keleti országreszen lakok, Debrecen közelében. Miután 100 ezer forint alatt nincs albérlet, így kérdés, hogy miért is jó fizu a nettó 140? Hát a rezsi és az albi sem jön ki és akkor még nem ettél, nem tettél félre, nem szórakoztál, nem vettél buszbérletet..
Kisebb városokban is nagyon drága minden. Ráadásul ezekben nincs is multi általában, még drágábban veszik az emberek az élelmiszert, mint máshol...
Itt Debrecen/Nyíregyháza környékén szakmával nettó 200-at meg lehet keresni. Az se sok, de a 140-es fizutól ne essünk már hanyatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!