Berki Krisztiánt miért nevetik ki olyan emberek akik semmire nem vitték az életben?
Berki a nulláról eljutott oda hogy milliókat keres. Megvan a magához való esze, tud folyamatosan beszélni és érvelni, még ha nem is olyan választékos mint egy politikus.
Nem sértett törvényt, legalábbis nem ítélték el.
Jót röhög a háttérban azokon akik komolyan veszik, közben vicc pénzekért robotolnak napi 10-12 órában.
# 14/19
Hereberki mikor tornázott?
14.! Jujj, ez fájt! Legalább mielőtt hülyeséget írsz, tájékozódj!
ABerki kapus volt valahol valamikor. Nem tudom melyik focicsapatban, de igazából nem is érdekel.
Amugy meg az utobbi ket facebook posztja eleg sokat elarul.
“ Az emberek általában nevetnek az álmaidon, majd pedig utálnak amikor megvalósítod Őket #berkibudapestert #bb #fopolgarmesterleszek“ Mint egy almodozo passziv agressziv 12 eves lany. Tele emojikkal, nagyon szanalmas.
Andizsuzsi! 24-es válaszomban ugyanezt írtam, hogy a két embert össze sem lehet hasonlítani, de valamiért félreérthető lehetett a válaszom, mert úgy lepontozták, hogy ihajj. Ezek szerint sokan nem tudják, hogy a celeb berki kapus volt. A tornász Berki Krisztián meg olimpiai bajnok. Nem nagyon értem, miért húzták le a válaszom, ahogy most visszanéztem a kérdésemre, már elég sokan felfelé pontoztak, akik értették, mert kb. 18%-ig lehúzták az igazságot.:) Ez a fickó direkt provokál, nem kell komolyan venni.
Kisétál az ATV-ből, mert ő ABerki, erre Rónainak beszól még pluszban, hogy mosolyt csalt az arcára, a felesége még biztos nem látta soha nevetni, jön neki eggyel. Rónai felesége beleállt a vitába, egymásnak üzengetnek nyílt Facebok-posztokban. Nem kéne lealacsonyodni a szintjére. Ha senki nem foglalkozna vele, már rég ugyanott tartana, mint kisgyerek korában, amikor az anyja kiutálta, nem is tartották a kapcsolatot. Most ismételték a Legbátrabb páros című műsort, a nagymellényű ember egyes feladattól úgy beszart, hogy még a mostani Mazsija is belevalóbb volt. Na mindegy. Ezt a verem a mellem, mert én vagyok a valaki stílust kitalálta magának, és néha el sem lehet dönteni, hogy ő ezt most komolyan gondolja, vagy hülyének nézi (lenézi) az összes embert. Okosban tolja, mert amint a mellékelt ábra mutatja, az összes médiafelület ismét vele foglalkozik. Bocs, kicsit hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!