Az igaz hogy a japánok sok háborús bűncselekményt, követtek el a második világháború alatt? Én nem nézném ki belőlük. Vagy az efféle állítás, megint a nyugat érdeke volt?
Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 18:00
21/22 anonim válasza:
A Nürnbergi perben volt egy erdekes jelenet. Ribbentrop kozolte az amerikai birakkal: - Mi ugyanazt tettuk europaval amit maguk a gyarmataikkal.
A valasz:
-igen., de Magukat legyoztek, minket meg nem...
22/22 anonim válasza:
Én úgy tudom Ribbentrop az USA-ban akkor lévő japán származású amerikaiak táborait állította párhuzamba a zsidók számára fenntartott koncentrációs táborokkal. Erre volt az amerikaiak válasza: "de mi nem végeztük ki őket".
(Egyébként azóta még két epizód kijött az általam említett podcast-ból:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!