Mi a véleményetek arról hogy Kurz új választást írt ki?
Mindegy hogy ki szervezte az a lényeg hogy az alkancellár korrumpálható ember, ezért nincs helye a kormányban.
Én örülnék ha nálunk is kiszűrnék a korrumpálható kormánytagokat, csak az a gyanúm ha ez megtörténne nemsok kormánytag maradna a Magyar parlamentbe.
ha ők szervezték a balhét, az változtat bármin is?
Strache egy politikai k u rva, eladta volna magát, hogy baráti kezekbe kerüljön a Krone Zeitung
ha Kurzék szervezték meg, ha nem, ez tény, amit Strache is beismert lemondásával
én szerintem simán belefér ilyen teszteket csinálni politikusokkal, és akiről kiderül, hogy becstelen az menjen szépen a süllyesztőbe
egyébként Kurznak is nehéz ez az ügy, mert ha marad a koalíció, akkor rá is ragad az FPÖ sarából
franc tudja, ki csinálta, de az jó, hogy egy aljadék emberrel kevesebb a politikában
Nem hiszem, hogy az osztrákok szervezték, valószínűleg inkább külföldi titkosszolgálat van a háttérben.
Kurz csak megpróbálja kihasználni és abban bízik talán, hogy az Osztrák Néppárt egyedül is kormányképes lesz a választások után.
Nyilván semmi köze nincs ennek a történtekhez. Az csak ürügy.
Soros György rendelt el új választásokat, amit majd terveszerűen elcsal, bevándorláspártiakat juttatva hatalomra.
Elképzelhető ez a forgatókönyv is, így szabadul meg a számára kellemetlen koalíciós partnertől.
Más kérdés, hogy Strache rászolgált arra, ami történt vele.
Hát ja, ilyen az Orbán kormányban nem történhetne meg.
Na nem azért mert nincsenek ilyen politikusok (kb. mind az), csak nagy ívben szarnának rá ha kitudódna, beleröhögve a pofánkba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!