Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Orbán ennyire találkozni...

Ha Orbán ennyire találkozni akart Trumpal, miért nem hívta meg ő Trumpot a várába?

Figyelt kérdés
2019. máj. 13. 22:45
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

"Ha Orbán ennyire találkozni akart Trumpal"

Nem akart jobban, mint amennyit megtettek a találkozóért. Te magad cáfolod meg a feltételezésedet, hogy Orbán olyan nagyon akart volna Trumppal találkozni - hiszen ha annyira akart volna, akkor megtett volna érte mindent és nem várja ki, hogy meghívják amikor az amcsik ezt megfelelőnek találják.

Mivel kivárta, nem kuncsorgott stb. ezzel bizonyított, hogy NEM akarta olyan nagyon ezt a találkozót.

Jó és fontos, de ennyi. Akkor sem történt volna semmi, ha soha nem hívják meg Orbánt Trumpék, csak nektek olyan nagy jelentőségű dolog, hogy a kormányfő kimenjen valami nagyhatalomhoz észosztásra, ti szoktatok mindig másoktól utasításokat várni.

2019. máj. 13. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

"csak nektek olyan nagy jelentőségű dolog, hogy a kormányfő kimenjen valami nagyhatalomhoz észosztásra, ti szoktatok mindig másoktól utasításokat várni."

Nekünk? Nézd az origo.hu-t és rájössz, hogy szerintem kinek is nagy dolog ez a csúcstalálkozó.

2019. máj. 13. 23:08
 3/6 Alex Fly ***** válasza:
81%
Szerinted nem hívta? De egyelőre még az USA elnöke nem fog neki ugrálni...
2019. máj. 14. 00:51
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Orbán egy csicska , (lásd facebook mémek) szóval egy csicska kutyát senki nem vesz komolyan, én is csak azért szavaztam rá mert röhögni akartam butaságán.
2019. máj. 14. 06:12
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

Aki Trumpnak fontos volt, azokat személyesen felkereste!

Orbán bohóc nem fontos tényező, mert nem jött Budapestre!

Így most - majdnem utolsónak - meghívta, de még egy órányira sem volt kíváncsi rá.

Ugyanúgy megdicsérte mint az Észak-Koreai Kim Dzsong Un-t, aztán ment a dolgára.

Sokba kerül ez még nekünk...

2019. máj. 14. 09:06
 6/6 anonim ***** válasza:
A kerdesed huen tukrozi hogy parhuzamos vagy a diplomaciaval es a politikival :)
2019. máj. 16. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!