Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Anyaországiak! Mi a véleményet...

Anyaországiak! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sergej Trifunović a szombati kormányellenes tüntetésen Belgrádban azt mondta, „a nép elmegy innen, Vučić pedig arabokkal és magyarokkal telepíti be az országot”. (RTS)

Ez csak az azért is vicces mert Szerbia 50 évvel van lemaradva Magyarországtól, az átlagbér 70% kevesebb. A vajdasági magyarok pedig a rossz életviszonyok miatt egyre csak fogyatkoznak. Szerbiából menekül aki csak tud.

Ez az újabb gyűlöletkeltés a magyarok ellen sem lesz jobb hatással a szerb életviszonyokra.

2019. ápr. 14. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy nem kell ezzel sokat foglalkozni! Úgy látszik a szerbeknek is megvan a saját nemzeti böszméje! Hasonló a miénkhez. Az meg 2004-ben azzal kampányolt az állampolgársági népszavazáson, hogy 24 millió román fog elözönleni minket! 😄
2019. ápr. 14. 19:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Megnyilatkozott egy demagóg udióta a szerb ellenzékból. Aki még hazudik is... Ez egy Vusic számára hasznos idióta lehet. Olyan, mint nálunk a Gyurcsány
2019. ápr. 14. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
Nincs sok beleszólnivalóm más országok belpolitikájába, de nekem a szerb ellenzék nagyon régóta gusztustalannak tűnik függetlenül attól, hogy most ez volt az első magyar vonatkozású hír, ami eljutott hozzám. Kezdjük onnan, hogy Szerbia EU integrációja tekintetében a jelenlegi szerb kormány az első, amelyik képes volt egyáltalán elérni, hogy egy rendezett viszony elkezdhessen kialakulni, aminek több összetevője is van. Pld hatóságok közötti együttműködés(pld határrendészeti), gazdasági, sport, diplomáciai(főként Balkán EU integráció kérdésében). Amikor régebben Szerbia bekerült a magyar híradásokba, akkor csak olyanokról lehetett hallani, hogy valakinek halálos fenyegetést küldtek, összevertek magyarokat különböző csoportok, míg manapság már komoly együttműködésekről hallani és ez Vucsics érdeme. A bellpolitikába nem látok bele, de az több, mint egyértelmű, hogy ami előszőr feltette Szerbiát pozitív színben a magyar hírekbe, az Vucsics kormányzása volt.
2019. ápr. 15. 02:27
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ez az újabb gyűlöletkeltés a magyarok ellen sem lesz jobb hatással a szerb életviszonyokra."

Így, így.

Amúgy tényleg nem értem, honnan álmodta meg azt, hogy magyarokat telepítene be bárki. Honnan? Magyarországról? Erdélyből? Londonból? :DD

kicsit sok rakiját ivott a koma, ennyi. Csalódott vagyok amúgy, én úgy tapasztatlam, hogy kifejezetten szeretik a szerbek a magyar nőket pl. :D

2019. máj. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!