Miért engedik a nyugati országokban a transzgender lobbinak hogy a klinikáikon gyerekeken végezzenek hormonkezelési kisérleteket, csonkításokat?
Figyelt kérdés
Most hogy Angliában kirobbant a botrány, talán szigorítani fogják a szabályozást, de eleve hogyan juthatott ide a demokratikus, fejlett része a világnak? Túltolták a fene nagy liberalizmust?
2019. ápr. 8. 17:24
21/23 anonim válasza:
Betegesek. És azok az agyatlanok is akik itt a neten védik az ilyesmit.
22/23 anonim válasza:
De még ha védenék....de nem védik.
Ennyit láthattunk eddig: "Nem értem a kérdést és nem értem a válaszokat meg különben is mit érdekel engem nem az én bajom"...
Ha nem értem a problémát és a válaszokat akkor talán illene elmagyarázni hogy egy ilyen egyszerű ember is megértse mint én vagy bárki más.
23/23 anonim válasza:
Most hogy az EU már nem pofázhat bele bármibe, talán lépni fognak felsőbb szinteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!