Kinek ki (k) a kedvenc politikusa (i)?
Figyelt kérdés
Nekem Verhofstadt, Sargentini és Macron. <32019. ápr. 2. 16:08
2/12 Thispain válasza:
Nekem Hitler, Sztálin, és Lenin.
3/12 anonim válasza:
Nekem Orbán Viktor. Mindíg megnevettet, ha szomorú vagyok, jobb mint a showder club. Eléggé érdekesek a róla szóló hírek és a beszédei is. Egy vicc az egész.
4/12 anonim válasza:
Politikusok közt személy szerint nekem sokan, többek közt Julius Caesar, Augustus, Napóleon, Hitler, Himmler, Goebbels, Hess.
5/12 anonim válasza:
Szanyi Tibor, Deutsch Tamás, Jean-Claude Juncker és természetesen Németh Szilárd
6/12 anonim válasza:
José Mujica. (Minden más politikus szélhámos.)
Nézz utána, ő volt a világon az egyedüli normális politikus. Tanulhatnának tőle a többiek.
7/12 anonim válasza:
Egy tolvaj által vezetett tolvaj kormányban nem is keresek kedvencet, ezek nekem mind bűnözők.
8/12 A kérdező kommentje:
Juncker az nagy arc :DD Orbán tasli videó is best ever. :D
Aki a volt uruguayi elnököt mondta ment a zöld pacsi, a többihez nem nyúltam, mert szubjektív véleményt mondtak különösebb érv nélkül (senkit nem pontoztam le). Igaz, az is szubjektív vélemény, de újat mondott, amiből lehet tanulni.
2019. ápr. 2. 18:36
9/12 anonim válasza:
Mondjuk engem érdekelne, a 2-es milyen szempontok alapján választotta az általa sorolt 3 személyt kedvencnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!