Ti is szeretitek az amerikai dollárt?
Figyelt kérdés
Olyan szép ez a pénz, ráadásul értékes is. Tekintélyes valuta, kár, hogy a mi forintunk nem ér annyit.2019. márc. 23. 23:15
2/19 anonim válasza:
Nem táplálok érzelmeket a dollár iránt :)
4/19 anonim válasza:
Az Euró még többet ér. Ideje váltanod.
5/19 A kérdező kommentje:
Az euro-nak nincs olyan varázsa.
A tengerentúli valuta amolyan igazi, eredeti pénz.
2019. márc. 23. 23:30
6/19 anonim válasza:
Elég régiesnek tűnik, mintha valami Western-film kelléke lenne. A kanadai dollár jobban tetszik. Műanyagból van, tehát nem szakad el, színesebb, vannak rajta jelek gyengénlátóknak és diszkalkuliásoknak, színesebb, és több címlete is a tudósokat, orvosokat isteníti.
7/19 A kérdező kommentje:
Talán pont az tetszik nekem, hogy olyan retro-s.
Most viszont rákerestem a kanadai dollárra, nagyon érdekesen néz ki. :-)
2019. márc. 23. 23:56
8/19 anonim válasza:
"A tengerentúli valuta amolyan igazi, eredeti pénz."
Ez több okból is cáfolható.
1. Óceán választja el Amerikát és Európát.
2. Az amerikaiak, angolok leszármazottai, tehát akkor a font tekinthető eredeti pénznek.
3. A font erősebb, mint a dollár, de mint az euro is.
9/19 A kérdező kommentje:
Akkor azt elárulhatnád, hogy miként lehet a font és az euro erősebb, mint az amerikai dollár, amikor az USA a világ vezető állama.
Valami itt nincs rendben.
2019. márc. 23. 23:59
10/19 anonim válasza:
Hát nem tudom... Én valami érzékibb dologra gondolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!