A mostani utrechti terrortámadás hatására csökkenni fog Sargentini és a zöldek támogatása, befolyása Hollandiában, vagy nem lesz változás?
Neked rossza felfogásod!
Szótagoljam? Inkább fuss neki még egyszer!
" Az viszont már ismeretes, hogy az áldozatok és a támadó között nem volt semmilyen kapcsolat."
Tehát nem családi ügy, ez neked is le kell essen!
Más:
"A HOLLAND ÜGYÉSZEKTŐL(!)származó információk szerint ezt a szálat is vizsgálják, de a terrorista gyanú erősebb:
Egy menekülésre szánt kocsiban ugyanis találtak egy levelet, aminek a tartalmát még nem ismertették, de terrorcselekményre gyanakszanak miatta."
Mássz már ki a kedvenced Soros hátsójából, töröld ki a szemed, akkor talán sikerül elolvasnod, amit már a TI platformotok sem tud szépíteni!
ma 12:41
Szánalmas a fajtád, ahogy maszatolni próbáljátok a történteket.
Tudod 13-as az a baj a terrorista cimboráiddal, hogy rendszerint ártatlan áldozatokat ejtenek, nem ilyen migránssimogató idiótát, mint te!
Ismét csak elmesélném neked, ha nem vetted volna észre, TE SOROSOZOL! A kutya nem foglalkozott vele, (bár mindenki tudja, hogy a háttérben ő mozgatja a szálakat) én csak a te szövegedre válaszul hoztam szóba!
De semmi gond, ha annyira ki vagy éhezve rájuk, mehetsz közéjük, itt nincs helyük!
" Nem azt mondtam hogy nem terrortámadás hanem azt hogy még nem biztos."
Akkor már nincs is probléma, sőt az áldozatok is feltámadnak....
# 14
Persze, neked nem kell aggódnod, itt nincsenek migránsok. Orbán vezéred megvéd téged. Csak az a 20 ezer migráns van itt akik fizettek a letelepedési kötvényért meg az az 1200 aki "illedelmesen" bekopogtatott :) Közben ha nem kapsz orvosi ellátást és ott haldoklasz egy sarokban a lepusztult kórházban, mert az utolsó fillért is ellopták Orbán vezéred haverjai, akkor se felejts el Orbánnak hálálkodni hiszen nem egy migráns lőtt le :)
Engem nem érdekel, hogy te mit vizionálsz, nekem nincs bajom a kórházakkal és az orvosokkal, pedig nem vagyok egy hálapénz osztogatós.
De hogy jön ez ide az "utrechti terrortámadás" fórumhoz?
Mi a fenét nem szedsz még elő kínodban?
Segítek!
Még nem beszéltél a oktatásról és Ráhel babájának a pelenkájáról!
Szánalmas vagy!
...szerinted?
(Én megyek, nem fárasztom magam veled tovább.
De nem is lenne részemről fair, mert nem vagyunk egy szinten.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!