Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A görög gazdaság mikor állhat...

A görög gazdaság mikor állhat növekedési pályára?

Figyelt kérdés

Növekszik az most is de a 0hoz közelít szinte. Nagyon kevés. Pár tized % pár %.

De mikor lehet újra egy nagyobb növekedés?

Mekkorát esett vissza a gazdaság kb? Ha az akkori volt mondjuk 100 most mennyi lenne a 100hoz viszonyítva?

2019. márc. 9. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
még mindig jobbak mint mi
2019. márc. 9. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés, évek óta stagnálás van.

A 2008-hoz viszonyítva a gazdaságuk 76,6%-ára csökkent az akkori 100%-hoz képest.

Ugyanakkor vásárlóerő-paritáson nézve a gdp/fő csak 10%-ot esett, az annyira nem vészes.

2019. márc. 9. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
83%
Hát figyelj a magyar gazdaság állítólag zakatol, ennek ellenére én most kaptam egy állásajánlatot Görögországból ugyanazért a munkáért amit itt csinálok nettó 1200 euro plusz 13-14. havi fizu, sokkal jobb pótlékok stb stb, itthon ennek jó ha felét megkapom. El is gondolkodtam, mert az árak nem drágábbak az albérletek még olcsóbbak is mint itthon.
2019. márc. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!