A görög gazdaság mikor állhat növekedési pályára?
Figyelt kérdés
Növekszik az most is de a 0hoz közelít szinte. Nagyon kevés. Pár tized % pár %.
De mikor lehet újra egy nagyobb növekedés?
Mekkorát esett vissza a gazdaság kb? Ha az akkori volt mondjuk 100 most mennyi lenne a 100hoz viszonyítva?
2019. márc. 9. 16:57
2/3 anonim válasza:
Jó kérdés, évek óta stagnálás van.
A 2008-hoz viszonyítva a gazdaságuk 76,6%-ára csökkent az akkori 100%-hoz képest.
Ugyanakkor vásárlóerő-paritáson nézve a gdp/fő csak 10%-ot esett, az annyira nem vészes.
3/3 anonim válasza:
Hát figyelj a magyar gazdaság állítólag zakatol, ennek ellenére én most kaptam egy állásajánlatot Görögországból ugyanazért a munkáért amit itt csinálok nettó 1200 euro plusz 13-14. havi fizu, sokkal jobb pótlékok stb stb, itthon ennek jó ha felét megkapom. El is gondolkodtam, mert az árak nem drágábbak az albérletek még olcsóbbak is mint itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!